Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Moja mama varí lepšie ako tvoja oslavuje: Nakrúcala sa 500. časť relácie
Zdielať na

Moja mama varí lepšie ako tvoja oslavuje: Nakrúcala sa 500. časť relácie

Obľúbená šou Moja mama varí lepšie ako tvoja oslavuje! Vo štvrtok bola nakrútená 500 časť. Šou sa nakrúca už takmer dva roky a niektorí súťažiaci sú poriadni rekordéri. Napríklad známy Habovci varili viac ako tridsaťkrát .

Do štúdia televízie JOJ, v ktorom sa nakrúca relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja, prišli desiatky súťažiacich z celého Slovenska v rovnakých tričkách. Moderátor relácie Milan Zimnýkoval allias Junior bol všade. "Nečakal som, že toľkoto ľudí príde z vlastnej vôle osláviť s nami 500. časť. To je veľká vec," povedal režisér Tomáš Eibner. Zaspievať prišli aj chlapci zo skupiny HEX. 

Každý na súťažiacich spomína na šou v dobrom, hoci variť pod tlakom spôsobuje, že po sebe kričia a nadávajú si. "Potom nás to aj mrzí," priznáva jedna zo bývalých súťažiacich. Majstrom kriku bol jednoznačne Vilo Habo. "Raz sme preto naľakali Juniora, nasimulovali sme infarkt," dodáva režisér relácie. 

Slovenská verzia tejto šou je veľmi úspešná a pozerať sa na natáčanie chodia aj so zahraničia. "Na Kolibe máme dobrý vzduch," dodáva na záver Junior. 

Súvisiace články

Najčítanejšie