Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sexi milenec Lucie Bílej prehovoril o minulosti a zmene priezviska
Zdielať na

Sexi milenec Lucie Bílej prehovoril o minulosti a zmene priezviska

Radek Filipi, nový priateľ speváčky Lucie Bílej (50), prvýkrát prehovoril o svojej minulosti a dôvode, prečo si zmenil priezvisko. Narodil sa ako Fejerčák. Dôvodom bol dištanc od svojej minulosti, predovšetkým od priezviska, ktoré nosí jeho biologický otec.

"Nepovažujem ho za otca. Vôbec by som to slovo nepoužíval. To, že mi dal život, z neho ešte otca nerobí. To z človeka robia činy a správanie," povedal Radek.

Jeho otec mal sklamať jeho i celú rodinu. "Hrozne mi ublížil. Mne aj mame. Nevídavame sa od mojich pätnástich rokov," prezradil. Radkov biologický otec je vraj bez domova a hovorí sa, že by sa so synom chcel vidieť. 

"Nevidím dôvod, prečo by som sa s ním mal vidieť. Počul som nejaké reči, ale ja záujem nemám a vidieť sa s ním určite nechcem," upresnil milenec českej slávice.

​Zatiaľ čo má s otcom chladný vzťah, s mamou a súrodencami vychádza výborne. "Lucie sa s mamičkou prijali. Bolo to veľmi pekné," usmial sa. Vekový rozdiel, ktorý jeho a Luciu delí, jeho mame nevadí.

"Vek len je číslo. Keď sa pozriete na Lucku, všetci musíte uznať, že je to krásna žena. Najdôležitejšie je, že sme šťastní," dodal.

Súvisiace články

Najčítanejšie