Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Maestro, sklamali ste nás! Odkazujú Gottovi fanúšikovia
Zdielať na

Maestro, sklamali ste nás! Odkazujú Gottovi fanúšikovia

Posledná rozlúčka so speváčkou Věrou Špinarovou, ktorá zomrela minulú nedeľu, sa uskutočnila 1. apríla v ostravskom krematóriu. So zosnulou speváčkou sa prišli rozlúčiť desaťtisíce fanúšikov, rodina a niekoľko vážených celebrít. Práve ich malá účasť niektorých fanúšikov poriadne nahnevala. Za všetky hviezdy to najviac schytal Karel Gott.

Väčšina fanúšikov poďakovala synovi Věry Špinarovej Adamovi, že zorganizoval veľkolepú rozlúčku s českou Janis Joplin. Niektorých ale nahnevala neúčasť celebrít, a to predovšetkým neprítomnosť Karla Gotta. 

"Gottovi asi zakázala Ivana poslať veniec. Tá baba mi už lezie na nervy," nešetrili spevákovu manželku niektorí fanúšikovia. Deň po pohrebe zverejnil na sociálnej sieti vyhlásenie. 

"Odchod Věry Špinarovej ma veľmi zasiahol. Bola to výnimočná speváčka, tigrica z Ostravy, ktorá mala v sebe niečo, čo žiadna škola nenaučí. Z jej obrovskej energie a hlasu ma často, v dobrom slova zmysle, mrazilo. Každý deň na ňu v tichosti a s úctou spomínam. To, že som sa nezúčastnil na pohrebe, neznamená, že som k nej nemal blízko. Práve naopak. Priznám sa ale, že nerád chodím na pohreby s ľuďmi, na ktorých si chcem zachovať iba pekné spomienky, nie tie smútočné," uviedol.

Dva dni po pohrebe zdieľal na Facebooku fotku, na ktorej sedí na lavičke v parku. Okrem povzbudivých komentárov prišla aj poriadne studená sprcha. 

"Vážila som si Vás ako profesionála. Ale Váš prístup k odchodu kolegyne Špinarovej bol vysoko neprofesionálny. Mohli ste jej aspoň poslať kvety. Až raz znovu budete sedieť na lavičke, spytujte si svedomie," napísala fanúšička. 

Aj ostatní čakali od Gotta, že sa zachová celkom inak. Niektorých hlboko jeho prístup zranil. Našla sa aj skupina, ktorá naopak tvrdí, že pohreb bol jeho súkromná vec. 

"Vy ste stále na očiach a všetci kritizujú, čo ste urobil alebo naopak neurobil. Držte sa, prajem Vám pevné zdravie. Veľmi vám to pristane. Na tú lavičku by som si okamžite prisadla k vám," uzavrela fanúšička.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie