Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ivan Tásler závidí Kulymu jeho odvahu, on by netancoval
Zdielať na

Ivan Tásler závidí Kulymu jeho odvahu, on by netancoval

Ivan Tásler aj s kapelou dva roky tvrdo pracovali na spoločnom projekte s Lúčnicou. Presvedčiť Ivana, aby tancoval sa režisérovi projektu Jánovi Ďurovčíkovi nepodarilo.

"Nepúšťam sa do vecí, ktoré úplne neviem," hovorí líder IMT Smile Ivan Tásler. Takto kategoricky sa stavia k otázke jeho tanca.

"Nehovorím, že by som nerád tancoval. Tancujem rád, ale slobodne. Naučiť sa kroky a nestúpať po nohách partnerke, to si neviem predstaviť," uviedol Tásler.

Kuly má predpoklady

Jeho kolega z brandže, spevák, Kuly, sa kedysi tiež takto dušoval, no predsa len sa odhodlal a tancoval v Tanci snov. "Kuly to dal, ale Kuly má tie predpoklady," myslí si Ivan Tásler.

Obaja speváci majú podobnú výšku a váhu. V čom je podľa Ivana Táslera rozdiel? "On je v mnohých veciach odvážnejší ako ja," dodáva Tásler.

Vie zo seba robiť žarty

"On si vie urobiť väčšiu srandu zo seba. Ja tiež, ale v súkromí," dodáva Tásler. Hoci sa Ivan na pódiu odviaže, on sa za šoumena nepovažuje. Čo sa týka tanca je Kuly v jeho očiach vlastne hrdina. "To, čo on tam predvádzal, to ja by som nikdy nedal. Príjemne som sa bavil, sme sa tešili, ale by som na toto gule nemal," dodal Tásler.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie