Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tásler: Atmosféra na koncerte s Lúčnicou je nenormálna!
Zdielať na
Hudba

Tásler: Atmosféra na koncerte s Lúčnicou je nenormálna!

KOŠICE / Veľkolepý projekt skupiny IMT Smile a ľudového súboru Lúčnica pokračuje svojím druhým košickým koncertom. Viac ako stovka účinkujúcich vás vtiahne do fascinujúcej šou, kde sa snúbi populárna hudba s folklórom.

Toto hudobno-tanečné dielo dalo dokopy jednu z najpopulárnejších kapiel IMT Smile a súbor Lúčnica, ktorý je výstavnou skriňou našej ľudovej kultúry.

Na koncert prišli skutočne rôzne vekové kategórie. Ľudia si to užívali. Hudobné rytmy boli v podaní oboch interpretov také chytľavé, že len málokoho dokázali ponechať chladným.   

Skvelá atmosféra

Ivan Tásler hovorí, že pustiť sa do tohto projektu vnímal na začiatku ako odvážny krok. Ten ale ani po ďalšom vypredanom koncerte ani trochu neľutuje.

"Zažil som už všeličo. Ako kapela sme už hrali veľa koncertov, dokonca sme už aj túto halu v minulosti niekoľkokrát vypredali. Ale atmosféra z tohto predstavenia je nenormálna," neskrýval nadšenie líder IMT Smile.

Úspech

Režisérskej úlohy sa zhostil uznávaný choreograf a režisér Ján Ďurovčík. Ten mal o úspechoch projekte od začiatku jasnú predstavu a dnes je rád, že na svoju víziu dokázal všetkých prilákať, vrátane divákov.

"Keď zavriem oči, jednoducho ich jasne vidím. S IMT Smile a Lúčnicou sa mi dobre robí preto, pretože si nechajú moju predstavu vypovedať," prezradil známy režisér.

Rekordy

"Boli sme očarení. IMT Smile nami a Lúčnica zas nimi," povedal s úsmevom riaditeľ súboru Lúčnica Marián Turner.

Unikátne spojenie IMT Smile a Lúčnice sa bezpochyby zapíše do histórie kapely aj súboru veľkými písmenami. Divácky záujem trhá rekordy. Po ohlásených koncertoch museli organizátori pridať po jednom v Bratislave i Košiciach.   

Súvisiace články

Najčítanejšie