Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nomádka Jana Kirschner. Kde vidí budúcnosť svojich detí?
Zdielať na

Nomádka Jana Kirschner. Kde vidí budúcnosť svojich detí?

Speváčka Jana Kirschner neustále mení plány. Po narodení prvej dcéry žila ako nomádka, stále niekde inde, až sa napokon vrátila do Londýna. Pre TV JOJ prezradila, v ktorej krajine vidí budúcnosť seba i svojich detí.

Janka, Eddie, Matilda a už aj Yolana si spokojne nažívajú v tichej štvrti Londýna, kde ich navštívil štáb TV JOJ. Ostať tam však nechcú.
"Neplánujeme tu ostať," priznáva speváčka.

Ešte pred pôrodom druhej dcéry to vyzeralo, že Janka s rodinou vo Veľkej Británii predsa len ostane. "Sme pripravení chvíľu žiť tu a potom sa vybrať na Slovensko," vysvetľuje.

Skúšali už žiť v Prahe, boli aj v Bratislave, no nech sú kdekoľvek vždy im niečo chýba.

Suchári Slováci?

"Edovi chýbajú Angličania, také anglické veci, napríklad kriket, dobré indické kari, ktoré majú iba v Londýne," vyratúva Kirschner.

Také na Slovensku naozaj nedostane. Jedine, že by mu Janka navarila. "Chýba mu humor, lebo slovenskému nerozumie. Myslím si, že sme nevtipný národ," hovorí.

My zas nerozumieme tomu anglickému, no napriek tomu, Eddie sa vraj životu na Slovensku nebráni.

"Myslím si, že má rád to naše srdce, srdečnosť, našich ľudí, je mu s nami dobre," pokračuje Jana.

Angličtina ako ráta

Život v Anglicku má samozrejme svoje klady i zápory, no pre výchovu detí je to skvelé miesto. "Samozrejme je tu angličtina, bude sa učiť po francúzsky, v desiatich rokoch bude vedieť tri reči," vysvetľuje.

A tak má speváčka jasný plán na výchovu svojich dcér. "Zobrať si niečo odtiaľto a mne sa páči, že na Slovensku má naša dcéra viac priestoru, na chalupe, má slobodu - tu je to iné, ale tu sa učí tolerancii," dodáva. 

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie