Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jana Kirschner pomenovala dcérku veľmi nezvyčajne. Toto meno by ste neuhádli!
Zdielať na
Hudba

Jana Kirschner pomenovala dcérku veľmi nezvyčajne. Toto meno by ste neuhádli!

Zdroj: ISIFA

Slovenská speváčka Jana Kirschner priviedla na svet 9. januára v Londýne svoju druhorodenú dcéru. Trojročnej Matilde tak pribudla sestrička s veľmi neobvyklým menom! Máte nejaký tip?

Jana Kirschner dala svojej druhej dcére meno Yolana. Informáciu priniesla tlačová agentúra SITA."Užívam si každý deň a aj napriek nedostatku spánku máme obrovskú radosť z našej ďalšej dcéry, ktorá zatiaľ neplače a väčšinu dňa prespí. Jej meno je Yolana, ale voláme ju Yola," uviedla novopečená mamička.

Dievčatko sa narodilo 9. januára v londýnskej nemocnici Queen Charlotte's and Chelsea Hospital prirodzenou cestou. Otcom bábätka je speváčkin partner, hudobný producent Eddie Stevens. Dlhoroční partneri už majú doma trojročnú dcéru Matildu Janušku.

"Pomaly začíname obaja pracovať. Pripravujeme remixový album, na ktorom budeme spolupracovať s remixérmi z Poľska, Ukrajiny, Českej republiky a Slovenska. Takisto chystáme aj video na skladbu Duch mesta. Okrem toho sa tiež snažím dostať do kondície a venujem sa svojim dvom dcéram. No veľmi by som si priala tráviť viac času na Slovensku, aby si moji rodičia mohli užiť svoje dve vnučky," vyjadrila sa speváčka.

Šťastná rodinka sa rozrástla o nového člena!

isifa

Pre ženu

Najčítanejšie