Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Kirschner to má zadelené. Raňajky a odvoz do škôlky má pod palcom Eddie
Zdielať na

Kirschner to má zadelené. Raňajky a odvoz do škôlky má pod palcom Eddie

Keď štáb televízie JOJ navštívil Janu Kirschner v Londýne, mal ako prvý možnosť vidieť jej druhú dcérku Yolanu. Pozrite sa, ako sa taký britský denný režim s dieťatkom líši od toho slovenského.

"Yolana je moja druhá dcéra, prvá je v škôlke. V anglickej škôlke, do ktorej začala chodiť v decembri," hovorí speváčka.  V Anglicku totiž platia iné pravidlá v školskom systéme a keďže Matilda doteraz trávila čas iba s rodičmi, rozhodli sa zaradiť ju do kolektívu.

"Ona sa rýchlo adaptovala a prispôsobila novému režimu, ale pre nás to bude veľká zmena," tvrdí. Sloboda a voľnosť museli ustúpiť školským povinnostiam.

Ako moja mama

"Zrazu sme začali večer nastavovať budíky, chystať nohavičky a topánky a všetko tak, ako to robila moja mama," prezrádza Kirschner. Jana a Eddie si  starostlivosť a plnenie povinnosti rozdelili a každý má svoje úlohy.

"Eddie vždy pripraví raňajky, odvezie ju na bicykli do škôlky, čo máme za rohom a ide do štúdia. Ja mám na starosti ten večerný rituál a poobedný," vysvetľuje.

Turné na Slovensku

Tak ako pre Matildu, aj pre rodičov, je to vraj príprava na to, čo príde od septembra, kedy Matilda začne chodiť do školy. Janka by ju vraj mala najradšej stále doma, no zmena je život a čas jej teraz vypĺňa mladšia Yolana.

"Zatiaľ tak pospáva, prvý mesiac trošku krochkala," opisuje Jana. Na október chystá turné po Slovensku a deti berie so sebou.

V Londýne bola redaktorka Alexandra Pavlovič-Hinková:

Súvisiace články

Najčítanejšie