Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Emma túži precestovať svet, a tak stavila na TÚTO choreografiu
Zdielať na
Hudba

Emma túži precestovať svet, a tak stavila na TÚTO choreografiu

Rusko, Írsko, Grécko či Kuba. Aj tieto destinácie by chcela navštíviť mladá dáma Emma. A tak nacvičila choreografiu v tanečných štýloch charakteristických pre krajiny, ktoré by rada videla. Otec prihlásil video do súťaže amatérov, ktorá je súčasťou šouprogramu televízie JOJ TANEC SNOV.

Tanec snov ako šanca

"Moja dcéra má rada zábavu a vždy niečo zaujímavé vymýšľa, tak sa rozhodla zapojiť aj takouto formou do tejto súťaže," napísal o svojej dcére Anton a pridal video do súťaže amatérov, ktorú vyhlásila televízia JOJ vrámci programu Tanec snov.

"Som mladá študentka, venujem sa umeniu a veľmi rada cestujem. Peniaze by som si chcela vytancovať, aby som za ne mohla najbližšie leto precestovať aspoň zopár krajín, z ktorých tance som zatancovala," hovorí vo videu Emma. 

No a ak video získa v ONLINE HLASOVANÍ dostatok hlasov, možno vyhrá prvú cenu 2 000 €.

Pozrite si jej vystúpenie, s ktorým sa prihlásila do súťaže:

V hre sú celkom slušné výhry, a to spolu až za 3 500 €. A špeciálna cena od Riverpark Dance School. A to poukaz na polročné členstvo v hodnote 370 €! Toho vyberie porota zo všetkých prihlásených videí.

"Nemusíš byť profesionálny tanečník, aby si sa nám ukázal," odkazuje produkčný tím šouprogramu Vila Rozborila Tanec snov.

TV JOJ

Šou, v ktorej sa neprehráva

Tanec snov vysiela televízia JOJ každú nedeľu večer. Do súťaže sa zapojilo deväť párov. V každom z nich je jedna známa osoba.

Na tancovanie sa nechali prehovoriť moderátorka Adriana Kmotríková, raper Ramón Rakby Beňo, herec Ján Dobrík, spevák Mário Kuly Kollár, modelka Andrea Heringhová, herec Lukáš Latinák, prvá Miss Československa Ivana Christová, herečka Diana Mórová a speváčka Kristína Peláková.

Ich cieľom je získať čo najviac hlasov z SMS správ, ktoré pošlú diváci. Celý výťažok ide totiž pre príbeh, ktorý zastupujú. Je to šou, v ktorej nikto neprehráva, zdôrazňujú ľudia, ktorí Tanec snov pripravujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie