Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Toto TANEČNÉ SÓLO je hitom internetu, môže zarobiť slušné peniaze
Zdielať na
Hudba

Toto TANEČNÉ SÓLO je hitom internetu, môže zarobiť slušné peniaze

Toto dievča má neskutočný talent. Reč je o predškoláčke, ktorá sa predviedla na hit All About That Bass. A video, ktoré jej hrdá mama Melánia prihlásila do súťaže, sa takmer okamžite stalo hitom internetu.

Skladba roka ako podklad

Skladba All About That Bass od Meghan Trainor je piesňou roka. A to podľa výsledkov tohtoročných cien Grammy.

Ocenenia sa možno dočká aj malé dievča, ktoré mama prihlásila do amatérskej súťaže šouprogramu televízie JOJ Tanec snov. 

Jej video sa takmer okamžite stalo najnovšou senzáciou internetu. Ak vyhrá v ONLINE HLASOVANÍ, získa malé talentované dievča až 2 000 €.

Pozrite si jej vystúpenie, s ktorým sa prihlásila do súťaže:

V hre sú celkom slušné výhry, a to spolu až za 3 500 €. A špeciálna cena od Riverpark Dance School. A to poukaz na polročné členstvo v hodnote 370 €! Toho vyberie porota zo všetkých prihlásených videí.

"Nemusíš byť profesionálny tanečník, aby si sa nám ukázal," odkazuje produkčný tím šouprogramu Vila Rozborila Tanec snov.

TV JOJ

Šou, v ktorej sa neprehráva

Tanec snov vysiela televízia JOJ každú nedeľu večer. Do súťaže sa zapojilo deväť párov. V každom z nich je jedna známa osoba.

Na tancovanie sa nechali prehovoriť moderátorka Adriana Kmotríková, raper Ramón Rakby Beňo, herec Ján Dobrík, spevák Mário Kuly Kollár, modelka Andrea Heringhová, herec Lukáš Latinák, prvá Miss Československa Ivana Christová, herečka Diana Mórová a speváčka Kristína Peláková.

Ich cieľom je získať čo najviac hlasov z SMS správ, ktoré pošlú diváci. Celý výťažok ide totiž pre príbeh, ktorý zastupujú. Je to šou, v ktorej nikto neprehráva, zdôrazňujú ľudia, ktorí Tanec snov pripravujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie