Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Čo robil Karel Gott (75), než dostal 39. slávika? Klaňal sa Haškovi
Zdielať na

Čo robil Karel Gott (75), než dostal 39. slávika? Klaňal sa Haškovi

Zdroj: Blesk.cz

Toto naozaj nikto nečakal. Božský Karel Gott (75) si v tento rok prevzal svojho 39. Slávika. Zvíťazil ako v kategórii Spevák roku, tak v kategórii Absolútny víťaz. Čo ale Majster robil len niekoľko hodín a minút predtým, než si pre víťazné sošky šiel? Vieme, ako vypadal jeho deň a čo robil, keď sa kamery nedívali.

Aj keď by sa mohlo zdať, že by Karel Gott mohol byť unavený po svojom koncertnom turné po republike, opak je pravdou. V deň vyhlasovania ankety Český slávik Mattoni 2014 bol čulý ako rybička. Zatiaľ jeho manželka Ivana Gottová varila pre svojho muža obed na nedeľu (robila indickú kuchyňu, pretože Gott miluje kari), spevák sa staral o večernú róbu svojej manželky.

“Karel mi pomáhal s výberom šiat a vlastne aj topánok. Radil mi aj s účesom a pomáhal vyberať šperky, rovnako tak ako naše dievčatá,“ zverila sa Blesk.cz Gottová. A podľa toho, ako to Ivane na galavečere seklo, je vidieť, že má Gott vkus. Akonáhle sa hviezdny pár usadil v hľadisku, začala byť Ivana nervózna.

“Okamihy pred vyhlásením víťaza vyzerajú asi tak, že Karel má v dlani zaryté moje nechty tak, že má otlačky. On to možno nedáva na sebe poznať, ale ja to prežívam veľmi intenzívne,“ priznala Ivana.

Majster Gott sa poklonil Haškovi

Nervozitu Majster možno skrýva dobre, ale zvedavosť už nie. V priebehu večera sa totiž vytratil z hľadiska a opatrne cez pootvorené dvere nahliadal, čo sa v sále deje. Slávikovi skrátka nesmie nič uniknúť. Keď preskúmal okolie, vrátil sa späť k svojej žene a nežne ju hladil a držal za ruku. Len čo Dominik Hašek vyhlásil jeho meno ako víťaza ankety Spevák roku, nadšene svoju ženu pobozkal. Druhý bozk dostala Ivana pri vyhlasovaní ankety Absolútny víťaz.

Blesk.cz

Pri preberaní cien bol Karel Gott ako vždy veľmi vtipný. “Už nechcem nič hovoriť, na budúci rok budem mať zasa príležitosť,“ vtipkoval s divákmi pri ďakovnej reči. Ešte, než sa odobral k stolíku s mikrofónom, stalo sa niečo, čo sa len tak nevisí. Majster Karel Gott sa poklonil Dominikovi Haškovi ako prejav obdivu jeho hokejových úspechov. Hašek neotáľal a Gottovi sa poklonil tiež.

Súvisiace články

Najčítanejšie