Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gott (74) vyznal lásku Mázikovej (63) pred jej manželom!
Zdielať na
Showbiznis

Gott (74) vyznal lásku Mázikovej (63) pred jej manželom!

Neverili by ste, kto a komu vyznal svoje city. Dve spevácke legendy si padli do oka. Samotný božský Kája Gott sa priznal, že miluje temperamentnú Evu Mázikovú. A dokonca pred jej manželom a účastníkmi plesu!

Ako scéna z romantického filmu! Princ pokĺakol pred svoju princeznou a po rokoch jej vyznal lásku! Že by sa šťastný rozprávkový koniec napokon naplnil? "Zrazu sa otočí, padne na kolená a pred všetkými na plese poviem, že som jeho platonická láska. A že sa mi to nikdy neodvážil povedať." Nie, nie, nie je to žiaden text, ktorý by sa Eva Máziková učila do epizódy obľúbeného seriálu. Je to vyznanie božského Káju, ktoré patrilo iba jej.

Gesto, ktoré Karel Gott venoval Eve Mázikovej, a to priamo pred jej manželom, ju prekvapilo. "Lebo to je božský Kája, to je tá hviezda," neskrývala nadšenie známa speváčka. Ako sama priznala, mala sa čím pochváliť aj pred svojimi kamarátkami.

Keď spolu žúrujú, údajne ich tančeky končia na stole pri pesničkách Karla Gotta. "Keď sme v dobrej náladu, tancujeme na stole a začneme si spievať Kajovu pesničku," prezradila Eva, ktorá sa s týmto priznala aj samotnému lámačovi ženských sŕdc, čím mu samozrejme veľmi polichotila.

Eva sa s Karlom pozná už roky. Povedal jej niekedy, že ju naozaj ľúbi? "Áno, povedal mi to," potvrdila temperamentná speváčka.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie