Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dominika Mirgová (22) je tehotná, má vybraté mená
Zdielať na
Hudba

Dominika Mirgová (22) je tehotná, má vybraté mená

Dominika Mirgová odhalila svoje veľké tajomstvo. Bude mamičkou! A pritom to vôbec netušila. Myslela si, že je len chorá.

"Čakáme bábätko," priznala mladá speváčka. O svoje šťastie sa podelila s najbližšími, fanúšikmi i svetom. "Nie je to len môj výsledok, sme v tom obaja. Neplánovali sme, ja som vždy chcela bábo," povedala.

Bola som chorá

Speváčka tehotenstvo počas prvého trimestra netajila, ona to vlastne ani nestihla. "Ja som sa len tento týždeň dozvedela, že všetky výseledky sú v poriadku," pokračuje speváčka.

"Rok sme to nechávali lážo plážo a teraz to prišlo. Teraz som ani nevedela, bola som chorá, išla som k lekárovi a on povedal, že to najhoršie, prvý trimester máme za sebou," opisuje. Vedela však už pred dvoma rokmi, že našla otca pre svoje deti.

Otec mojich detí

"Keď som sa stretla s Peťom, povedala som mu, že bude otcom mojich detí, že sa vezmeme. To prišlo vtedy, keď sme začali riešiť svadbu, sme si povedali, že bábo nie je na ceste, tak sme svadbu začali riešiť," zamýšľa sa Dominika.

Ibaže, život a ich veľká láska im plány trošku upravila. "Chcem najskôr odrodiť a potom, aby bábo bolo s nami za svadobným stolom," opisuje svoje plány. "Začíname druhý trimester, netušíme, ale ja by som chcela dievčatko, ale moja láska chlapca," dodáva Dominika.

Nestresujem, ostatní áno

Peter bol z radostnej noviny nadšený a ak bude mať syna, bude nosiť jeho meno a dievčatko? "Dievčatko by sme chceli Vivien," prezrádza. Tehotenstvo si mladá speváčka doslova užíva a veľkou oporou jej je aj snúbenec Peter.

"Masírujem jej nohy, chrbát, nosím veci," vymenováva Peter. "Veľa ľudí hovorí, že som taká pohodová, to asi tým, že každá tehotná žena je taká zodpovedná, nie som náladová. Ostatní okolo mňa sa stresujú, ja nie," tvrdí Mirgová.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie