Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mirgová (23) prezlieka kabát. Je z nej návrhárka!
Zdielať na

Mirgová (23) prezlieka kabát. Je z nej návrhárka!

Mať tak vlastnú kolekciu oblečenia! Sen, ktorý si splnili mnohé svetové hviezdy sa zrejme čoskoro stane skutočným pre Dominiku Mirgovú. Skončí pre módu so spevom?

Vlastná kolekcia

Mladá speváčka, ktorá dostala talent do vienka, zažiarila v treťom pokračovaní speváckej reality šou, kde skončila na striebornej priečke.

Odvtedy sa úspešne pretĺka vo vodách slovenského hudobného šoubiznisu, čo dokazuje chytľavými skladbami.

Najnovšie ale poškuľuje aj po niečom inom.

Pustila sa do navrhovania vlastnej kolekcie oblečenia.

"Prvá kolekcia je vo fáze príprav, veríme že do konca leta bude fanúšikom k dispozícii prvá séria, ktorú navrhuje sama Dominika", prezradil PR manažér speváčky, Michal Šefčík.

Dominika začína s tričkami a okrem práce na novej kolekcii, pracuje aj na sebe, keďže jej autorský text k skladbe „Vám“ sa teší pozitívnym ohlasom zo strany fanúšikov.

"Chce sa viac angažovať ako autorka, tak píše, nahráva a skúša rôzne nové veci, takže hudba, ktorú môžu fanúšikovia očakávať bude zase trochu iná", dodáva Michal.

Tajomná spolupráca

Inak je ale jej leto také aké prežívajú kolegovia z brandže – pracovné. Dominika vystupuje po festivaloch a letných párty akciách, robí na novom single a pripravuje zahraničnú spoluprácu, viac ale odtajniť nechceli.

"Verím, že budete pozitívne prekvapení, prezradím, že je to muž", odkrýva časť speváčkiných plánov PR manažér Michal Šefčík.

Najčítanejšie