Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chcem mať svadbu v americkom štýle, priznala speváčka Dominika Mirgová (22)
Zdielať na

Chcem mať svadbu v americkom štýle, priznala speváčka Dominika Mirgová (22)

Speváčka Dominika Mirgová plánuje svadbu! Priznala sa tiež, že sa nebráni ani tehotenstvu. Hoci je zasnúbená so svojím priateľom Petrom od minulého roka, doposiaľ sa k tomu pre školské a pracovné povinnosti speváčky nedostali. Konečne však nastal čas, uviedla to pre Topky.sk.

Svadba na budúci rok

Slovenská speváčka Dominika Mirgová (22) sa chce vydávať už budúci rok! Dokonca sa nebráni ani tehotenstvu.

Hoci sa interpretka zasnúbila so svojím priateľom Petrom už počas minulého roka, na svadbu vraj zatiaľ nemali čas. Naplno ju totiž zamestnávali školské a pracovné povinnosti. Chystá totiž nahrávanie nových piesní.

"Tento rok sme to ešte nechali tak, lebo mám školu, štátnicujem a pomaličky idem robiť nový klip a nové veci, takže sme si nechali ešte oddych, ale plánujeme to už na budúci rok," priznala.

"Ja teraz študujem vlastne tretí rok, robím si bakalársky titul a už asi ďalej pokračovať nebudem. A to len preto, lebo je toho na mňa strašne veľa a fakt popri tom koncertovaní a robení CD-čka sa to naozaj nedá stíhať. Aj keď mám individuálny plán," povedala rodáčka z Trnavy.

Snom mladej hudobníčky je podľa vlastných slov svadba v americkom štýle. "Chcela by som, aby bola vonku, pri okrúhlych stoloch, strašne veľa ľudí, niekde pri kaštieli. Aj obrad by sme vlastne chceli vonku. Toto je moja predstava. Teraz pomaličky šetríme, ale priestory by sme chceli zarezervovať už tento rok," opísala svoj vysnívaný deň speváčka. 

Jedným dychom uviedla že sa nebráni ani príchodu dieťaťa. "Čo príde, to príde. Hovorím, že nezakazujeme si, nenaplánujeme si, keď to príde, tak my budeme len radi, hlavne nech je všetko v pohode, v zdraví, no a uvidíme," dodala. 

"Môj priateľ je už asi aj pripravený, ja som pripravená, moji rodičia sú plne pripravení, tak nechávam to všetko ešte tak, že školu kým dokončím, nech nie sú stresy a potom, keď to príde, tak my budeme len radi," uzavrela.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie