Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Diablica Silvia Šarköziová (40): Má strach zo samoty!
Zdielať na

Diablica Silvia Šarköziová (40): Má strach zo samoty!

Zdroj: SITA

Ten hnusný pocit dobre pozná. Aj krásnej violončelistke Silvii Šarköziovej sa občas stane, že zostane doma sama – aj v noci. A vtedy nemá pokoja. Človek vtedy začne zrazu viac vnímať rôzne zvuky a všeličo si namýšľať. Väčšinou v súvislosti s duchmi. Jedna vec však Silviin strach dokáže zmierniť. Ktorá?

"Stávalo sa mi často – hlavne, keď bola s Vaneskou na materskej, že som zostala sama doma. Vtedy ma napádali všelijaké „hororové“ predstavy,“ priznáva sa atraktívna hudobníčka. Srdce jej od strachu búšilo ostošesť!

"Sama sebe som si navrávala, že: keď tu je nejaký zlý duch, tak bude určite aj nejaký dobrý duch,“ smeje sa Silvia. Tento trik jej však aspoň o trošičku pomohol strach zo samoty zmierniť. "Často v tých chvíľach myslím aj na moju zosnulú mamu, ktorá by určite nedovolila, aby nám nejaký duch ublížil,“ dodáva. Pre úplný pokoj na duši si však necháva v takýchto momentoch rozsvietené aj v noci.

"Aspoň malú nočnú lampičku, aby nebola v dome úplná tma,“ vysvetľuje. Aj tak sa ale vtedy najlepšie vyspí až nad ránom, keď začína svitať. "Vtedy strach odchádza,“ dodáva hudobníčka z Cigánskych diablov, ktorá si myslí, že pred rokmi ju naozaj navštívil duch jej mamy. "Pocítila som vtedy strašné ťahanie za ruku a chlad,“ tvrdí Silvia, ktorá, paradoxne, v tej chvíli necítila žiadny strach.

Súvisiace články

Najčítanejšie