Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Cigánska diablica Silvia Šarkozyová (38). „Podviedli ma!“
Zdielať na
Showbiznis

Cigánska diablica Silvia Šarkozyová (38). „Podviedli ma!“

Zdroj: SITA

Doplatila na svoju dôverčivosť. Krásna violončelistka z Cigánskych diablov, sa, tak ako inokedy, vybrala na bežné nákupy. Najskôr bolo všetko v poriadku. Spokojná prichádzala s plnými taškami domov. Keď však vybalila ich obsah, zostala zhrozená.

Toto ešte nikdy nezažila. „Kúpila som si farbu na vlasy. Vyložila som ju na stôl a, reku, idem si prečítať návod. Lenže…,“ povzdychla si Silvia, „škatuľa bola prázdna!“  Známa „diablica“ tak prišla nielen o peniaze, ale aj o krásne vlasy. Najhoršie bolo to, že mala vyrastené korienky a večer ju čakal koncert. Času navyše nebolo a už to vyzeralo tak, že Silvia vyjde na pódium s nezafarbenými vlasmi, čo sa na umelkyňu jej typu vôbec nepatrí.

„Našťastie som mala v kúpeľni ešte jednu farbu v zálohe, takže som nakoniec bola za dámu,“ dodala. Odvtedy, čo kúpila škatuľu bez farby, si už dáva počas nákupov väčší pozor a vždy všetko kontroluje.

„Aj keď idem do potravín a kupujem napríklad vajíčka, tak si ich najskôr otvorím a popozerám, či sú tam všetky a či nie sú popraskané,“ vysvetľuje svoje nové nákupné metódy šarmantná cigánka. V obchode, v ktorom kúpila „škatuľu“ oznámila, čo sa stalo, no, keďže to nešlo nijako spätne overiť, svojich peňazí sa už nedočkala.

„Podviedli ma. Aj keď neviem kto presne – či výrobca alebo predajca,“ uvažuje.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

 Zdroj: Ivana Šišková

 

Zdielať na

Najčítanejšie