Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Cigánsky diabol Štefan Banyak (26) musel pod nôž!
Zdielať na
Hudba

Cigánsky diabol Štefan Banyak (26) musel pod nôž!

Známy cigánsky diabol a "Picúr", ako ho nazývajú kolegovia z kapely, sa musel podrobiť operácii. V jednej chvíli totiž takmer stratil vedomie! Huslistovi Štefanovi Banyakovi akútne operovali hlavu. Našiel si na nej tri guľaté výrastky, ktoré neveštili nič dobré. Manželka a syn mali o temperamentného hudobníka veľký strach!

Výrastky boli totiž veľké a dosť huslistu boleli. Prezradil nám, že kvôli bolesti nemohol ani spávať. A tak musel pod nôž. Ak by ale chirurgický zákrok odkladal, dopadol by veru zle. Dokonca až tak, že by mu museli hlavu rezať dovnútra, čo by bolo nebezpečnejšie aj rizikovejšie. O manžela a otca sa bála celá rodina.

Všetko ale nakoniec dopadlo dobre. Operácia sa vydarila a po troch výrastkoch zostali na hlave cigánskeho diabla už iba 3 jazvičky a stehy. Kontrolné vyšetrenie napokon ukázalo, že Štefan je už fit a ochrannú šatku môže o chvíľu z hlavy odhodiť!

"My to ale máme v rodine.... Môj otec mal tuto takýto veľký výrastok," prezrádza Štefan o tom, že vydýchnuť si ešte nemôže. Výrastky totiž nemal na hlave prvýkrát. Nech už to bude akokoľvek, láska k hudbe, ktorú vie vyčarovať týmito huslami, mu vraj vždy urýchli proces liečenia.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie