Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Christina Aguilera (33) zverejnila nezvyčajné meno dcérky
Zdielať na
Hudba

Christina Aguilera (33) zverejnila nezvyčajné meno dcérky

Zdroj: Twitter/Christina Aguilera

Christina Aguilera sa v sobotu 16. augusta stala dvojnásobnou mamičkou. Po chlapčekovi Maxovi (6) sa tak môže tešiť z dcérky. Na sociálnej sieti zverejnila nezvyčajné meno svojej malej princeznej.

Speváčka Christina Aguilera sa rozhodla svoju dcérku nazvať veľmi romanticky. Vybrala jej meno Summer Rain Rutler, čo by sa dalo preložiť ako "Letný dážď". Priezvisko má dievčatko po svojom otcovi Matthewovi Rutlerovi, ktorý je s Christinou zasnúbený od februára tohto roku. 

Christina Aguilera sa s menom dieťatka podelila najskôr s fanúšikmi na sociálnej mikroblogovacej sieti Twitter: "Som taká hrdá, že môžem na svete privítať našu nádhernú dcéru Summer Rain Rutler."

Celý svet čaká na prvú fotografiu dcérky, no zdá sa, že si budeme ešte musieť počkať. Naposledy Christina pritiahla pozornosť nahými fotografiami, zachytávajúcimi slávnu blondínku vo vysokom štádiu tehotenstva.

Christina sa pred pôrodom odfotila nahá

Twitter/Christina Aguilera

Čierno-biele akty nafotila pre časopis V Magazine. "Ako žena, som hrdá, že môžem prijať svoje telo vo všetkých štádiách života, ostať bez strachu a sebavedomo sa podriadiť neznámej budúcnosti, ktorá príde," uviedla Aguilera v rozhovore pre časopis.

Christina Aguilera má syna Maxa s bývalým manželom Jordanom Bratmanom, s ktorým sa rozviedla v roku 2011. Už viac ako tri roky randí s filmovým producentom Matthewom Rutlerom.

Christina Aguilera

Twitter/Christina Aguilera

Christina Aguilera so synom Maxom a snúbencom Matthewom Rutlerom

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie