Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sexy Christina Aguilera naspievala hit k seriálu Búrka: Dobrodružstvo lásky
Zdielať na

Sexy Christina Aguilera naspievala hit k seriálu Búrka: Dobrodružstvo lásky

Superhviezda Christina Aguilera vytvorila ďalší megahit! Pieseň je pritom súčasťou najúspešnejšej telenovely súčasnosti, ktorá sa volá Búrka: Dobrodružstvo lásky. Pod kožu sa dostala aj dabingovým hercom.

Dostáva sa pod kožu

Najnovší hit, ktorý je súčasťou najúspešnejšej telenovely Búrka: Dobrodružstvo lásky, naspievala speváčka Christina Aguilera spolu s Alejandrom Fernandezom.

"Pri každej romantickej sekvencii, keď ju počujem, dostáva sa mi stále viac pod kožu. Naozaj je to chytľavé. časom si to budem spievať celý deň," priznáva herečka Kristína Turjanová. 

Christina prekvapila

Herečka ani len netušila, že božský hlas patrí práve Christine. Avšak o samotnej superhviezde vie toho dosť.

"Kto by už len nepoynal Christinu Aguileru?! Tú poznajú všetci. Je známa speváčka, tanečníčka, tiež herečka, možno aj producentka. Reprezentuje tiež módnu značku, má svoje parfémy či voňavky," konštatuje Kristína.

Alejandra nepoznajú

Na druhej strane o Alejandrovi Fernandezovi herečka nikdy nepočula. "Nie, naozaj netuším, kto to je," priznáva herečka. Keď sa dozvedela, že titulná skladba je ich spoločným výtvorom, bola naozaj prekvapená. 

"To, čo stále počúvame, je dielo Christiny a Alejandra? Text síce budem vedieť pomaly naspamäť, ale autorov som nepoznala," dodáva. Herečka však nie je jediná, kto to netušil. Prekvapená bola aj Táňa Radeva.

Možno si ju zapamätajú

Keďže práve herci, ktorí dabujú, počúvajú pieseň najčastejšie, budú asi prví, ktorí ju budú naozaj vedieť naspamäť. "Je možné, že po dnešku si ju aj zapamätám," priznáva Táňa.

Búrka: Dobrodružstvo lásky začína už v pondelok (28. apríla) podvečer.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie