Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vica Kerekes (33) je sexy aj pre jej slovenčinu
Zdielať na
Showbiznis

Vica Kerekes (33) je sexy aj pre jej slovenčinu

Eva Kerekes je maďarsko-slovenská herečka, ktorú chcú aj v Česku. A že čo sa im na nej okrem ženskej postavy a krásy páči? Predstavte si, že je to slovenčina.

"Ja som sa narodila ako Eva Kerekesová, ale potom som sa dozvedela, že jedna známa herečka, ktorá sa tak tiež volá, tak som si zmenila meno na Vica, to je od maďarského Evica," vysvetľuje herečka.

Vica sa narodila na Slovensku, ale maďarčina jej je stále bližšia. Snaží sa však byť rovnako dobrá aj v slovenčine."V Česku hovorím a hrám po slovensky, chcú ma takú. Kvôli tomu, že stále hovorím, tak sa zlepšujem," tvrdí Vica.

"Skloňovanie je pre mňa najväčší problém, ale spýtala som sa to aj jedného Slováka a tiež nevedel. Z nejakých výskumov slovenčina vyšla ako najťažší jazyk, a potom hneď maďarčina," dodáva.

Vica verí, že raz bude jej slovenčina dokonalá a sexy, ako je ona sama. "Dúfam, keď budem mať 60 rokov, že budem Slovenka ako repa," myslí si Kerekes. Nestyda, Konečná stanica či Muži v naději. To sú filmy, ktoré preslávili túto slovenskú herečku s maďarskými koreňmi Vicu Kerekes. Táto sexica už pobláznila hlavu nejedného chlapa. Najnovšie sa dala na seriál... Ryšavku si môžete zapnúť v jojkárskom seriáli Profesionáli. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie