Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Speváčka Houston by oslávila 51. narodeniny
Zdielať na
Hudba

Speváčka Houston by oslávila 51. narodeniny

Zdroj: Isifa

Už nikdy nesfúkne sviečky na narodeninovej torte! Whitney stále zostáva v srdciach fanúšikov, ktorí si ju navždy budú pamätať ako neuveriteľne talentovanú speváčku. Dnes by diva oslavovala 51-rokov.

Fanúšikovia po celom svete si dnes spomínajú na speváčku, ktorá navždy zmenila dejiny modernej popmusic. Whitney Houston opustila tento svet priskoro, vo veku 48-rokov.

Do vienka dostala neuveriteľný hudobný talent, no závislosť na drogách a alkohole a deštruktívne manželstvo so spevákom Bobbym Brownom (45) ju celkom zničili. V deň jej narodenín si ju chceme však pamätať, tak ako vyzerala na vrchole svojej slávy.

“Whitney si budem pripomínať, ako tú krásnu zvodnú speváčku z filmu Osobný strážca. Ako silnú osobnosť, ktorá dokázala svojou muzikou očariť srdcia ľudí na celom svete. To bola pravá Whitney! Mladá, krásna, úspešná a talentovaná," napísal jeden fanúšik komentár k dnešným narodeninám americkej hviezdy.

Whitney Houston a jej manžel Bobby Brown

Isifa

Whitney Elizabeth Houston (9.8.1963 - 11.2.2012) bola americká speváčka a herečka. V roku 2009 sa dostala do Guinnessovej knihy rekordov ako hudobníčka, ktorá obdržala najviac ocenení.

Whitney patrila k najpredávanejším speváčkam všetkých čias, celosvetovo predala viac ako 200 miliónov platní po celom svete. Vydala sedem albumov a tri filmové albumy. Svojou tvorbou ovplyvnila mnoho speváčok, napríklad Aliciu Keys (33).

Prečítajte si: Zničené ženy hviezdneho neba: Whitney Houston by dnes oslávila narodeniny

Súvisiace články

Najčítanejšie