Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Mel B (39) prezradila, s ktorou Spice Girl si rozumela najviac
Zdielať na
Hudba

Mel B (39) prezradila, s ktorou Spice Girl si rozumela najviac

Zdroj: Isifa

Melanie Brown, známejšia pod prezývkou Mel B, sa zastavila v televíznej šou Watch What Happens Live a poriadne si poklebetila o slávnych časoch Spice Girls. Prezradila, s ktorou členkou si rozumela najväčšmi i to, ktorá zo speváčok mala časté pletky s fanúšikmi.

V stredajšej časti zábavnej šou Watch What Happens Live bolo naozaj horúco! Televízny program okorenila svojou prítomnosťou Mel B, bývala členka Spice Girls - najúspešnejšej ženskej skupiny všetkých čias.

Moderátor Andy Cohen kládol čokoládovej kráske otázky na telo a Mel B nemala problém odpovedať. Hoci sa v relácii Angličanka objavila, aby odprezentovala deviaty ročník šou Amerika má talent, v ktorom sa objaví ako porotkyňa, dialóg sa zvrtol na jej hudobnú minulosť.

Energická speváčka na otázku, ktorá zo Spice Girls jej bola najviac pochuti, odpovedala nasledovne: "Myslím, že mám blízko ku všetkým štyrom, ale najviac si rozumiem s Mel C, pochádza zo severného Anglicka, odtiaľ som aj ja.“

Mel B oslávi na budúci rok 40. narodeniny

Isifa

Mamička troch dievčat, ktorá si aj pred štyridsiatkou udržuje dokonalú figúru, rázne odmietla klebety, že práve s Victoriou Beckham sú na nože. Vyjadrila sa i k odchodu Geri Halliwell. Médiá v čase, keď Geri opustila skupinu, pripísali vinu práve Melanie Brown.

„Nemyslím, že to bolo o našom spore. Myslím, že jej hlavou prebiehalo veľa vecí... Nebol na ňu vyvíjaný nátlak. Veď o tomto období písala aj vo svojej knihe. Ale odišla na moje narodeniny. Mrcha jedna,“ zavtipkovala Mel B.

Mel B je matkou troch detí

Isifa

Speváčka sa však vyhla otázke, ktorá z jej kolegýň bola najmenej spevácky zdatná. Andy Cohen sa jej spýtal i na to, ktorá zo Spice Girls si najviac užívala s fanúšikmi. Mel sa zachovala ako skutočná kamarátka a menovala seba, hoci to tak nemuselo byť. Na záver dodala, že pod slovom užívanie chápe aj rande pri večeri.

Skupina Spice Girls celkovo predala viac ako 80 miliónov platní po celom svete a stala sa tak najlepšie predávajúcou ženskou skupinou všetkých čias. Po Beatles sa popová skupina radí medzi najväčší britský hudobný fenomén.

Spice Girls

Isifa

Victoria Beckham sa musí o svoju lásku deliť s inou ženou! Miláčik Victorie Beckham (40) sa už objíma s inou! Čo na to Posh Spice?

Súvisiace články

Najčítanejšie