Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jennifer Lopez (44) bez make-upu, bude sa vám páčiť?
Zdielať na
Hudba

Jennifer Lopez (44) bez make-upu, bude sa vám páčiť?

Zdroj: Instagram/Jennifer Lopez

Jennifer Lopez stále patrí medzi najkrajšie ženy v šoubiznise. Jej imidž sexi divy vytvára množstvo šikovných vizážistov, kaderníkov a stajlistov. Ale ako vyzerá speváčka v súkromí bez nánosu „farbičiek“ na tvári?

Jennifer Lopez je opäť single, v júni sa oficiálne rozpadol jej posledný dlhodobý vzťah s tanečníkom Casperom Smartom.

Dvojica budila pozornosť, pretože Casper bol od speváčky mladší o sedemnásť rokov. Okrem toho ich rozchod poznamenal naozaj pikantný škandál. Niekoľko transsexuálov totiž ochotne porozprávalo novinárom o milostných zážitkoch s mladým tanečníkom.

Fakt, že sa Casper Smart, ktorý si užíval slávu a bohatstvo speváčky plnými dúškami, naháňal za ženami s penisom, musel byť pre Jennifer Lopez naozaj zahanbujúci. Zdá sa však, že ďalší neúspech v láske už hodila za hlavu. Pretože vyzerá božsky!

Jennifer Lopez v bikinách

Instafram/Jennifer Lopez

Dôkazom je najnovšia fotka v bikinách, ktorú Jennifer Lopez zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Vyšportované telo a pevné bruško jej môžu ticho závidieť aj o polovicu mladšie spevácke kolegyne.

Jennifer rozhodne nepatrí k slobodným ženám po štyridsiatke, ktoré majú dôvod zúfať si. Na svoj sexepíl by zbalila aj desať Casperov Smartov, ale v súkromnom živote, na rozdiel od toho profesionálneho, nikdy nemala úspech.

Jennifer Lopez bez make-upu so synom Maxom

Instagram/Jennifer Lopez

Ma za sebou tri rozvody, ten posledný so spevákom Marcom Anthonym (45). Bývalí manželia splodili dvojičky Maxa a Emme narodené v roku 2008.

Práve so svojim synom Maxom si zhotovila J. Lo fotografiu, ktorú zverejnila na Instagrame. Fanúšikov prekvapilo, že vždy dokonale upravená speváčka si zapózovala bez make-upu. Vyzerá na nej výborne!

Súvisiace články

Najčítanejšie