Oblačno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Speváčka Tina a rapper Separ čakajú spolu dieťa
Zdielať na

Speváčka Tina a rapper Separ čakajú spolu dieťa

Zdroj: Instragram: Tina

Speváčka Tina a rapper Separ čakajú spolu dieťa! S radostnou správou sa Tina podelila na Instragrame. Speváčka má syna Lea z prvého manželstva s futbalistom Richardom Lásikom.

"Áno, svadobná noc bola úspešná. Najkrajšia vec na svete je vidieť tak intenzívne žiariť oči môjho manžela," napísala Tina ku fotografii, na ktorej ju Separ drží za brucho. 

Tina sa so Separom zosobášila koncom mája. Očakávané dieťa bude druhým potomkom speváčky. S bývalým partnerom, futbalistom Richardom Lásikom, má syna Lea.

Instagram: Tina

Tina, občianskym menom Martina Csillagová, vydala doteraz štyri štúdiové albumy. Debutová nahrávka s jednoduchým názvom Tina vyšla v roku 2004. O dva roky neskôr nasledoval úspešný album Chillin a v roku 2009 predstavila štúdiovku Veci sa menia. Jej zatiaľ posledným albumom je nahrávka S.E.X.Y. (2011), ktorú pokrstil súčasný premiér Robert Fico.

Tina má na konte viacero úspešných spoluprác, okrem iného s rapperom Rytmusom, s ktorým naspievala skladby ako Príbeh, Musíš mať nádej či Všetko má svoj koniec. Rodáčka z Prešova má za sebou už aj filmový debut. Zahrala si v snímke Lóve (2011) režiséra Jakuba Kronera. Okrem toho účinkovala v slovenskom seriáli Panelák (2008).

Súvisiace články

Najčítanejšie