Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Speváčka Cheryl Cole (31) šokovala: Svadba po troch mesiacoch randenia!
Zdielať na
Hudba

Speváčka Cheryl Cole (31) šokovala: Svadba po troch mesiacoch randenia!

Napriek tomu, že je krásna, šťastie v láske ju obchádzalo. Prvý manžel ju podvádzal, s druhým sa pozná len tri mesiace. Stačí to na šťastné manželstvo?

Britská speváčka Cheryl Cole šokovala, keď na sociálnej sieti Instagram zverejnila fotografiu zásnubného prsteňa i obrúčky.

Fanúšikov informovala, že sa pred týždňom vydala za svojho priateľa, Francúza Jean-Bernarda Fernandez-Versiniho, ktorého pozná len tri mesiace!

"Nezvyknem rozoberať môj osobný život, no aby som predišla špekuláciám, chcem sa s vami podeliť o dobré správy. Jean-Bernard a ja sme sa vzali 7. júla 2014. Sme šťastní a nadšení, že môžeme v našich životoch pokračovať spoločne..." pripísala k fotografii, na ktorej dominuje nádherný zásnubný prsteň.

Cheryl Cole a jej zásnubný prsteň i obrúčka

Instagram/Cheryl Cole

Cheryl Cole a Fernandez-Versini spolu začali chodiť len pred štvrť rokom. Spoznali sa na Filmovom festivale v Cannes. Jej francúzsky manžel nepatrí do šoubiznisu, v Cannes vlastní reštauráciu. 

Speváčka má za sebou už manželstvo s futbalistom Ashleym Coleom. Pár sa po štyroch rokoch rozviedol, po tom, čo vyšli najavo viaceré nevery známeho športovca.

Cheryl Cole jej nový manžel rozmaznáva. Na narodeniny dostala desiatky ruží

Instagram/Cheryl Cole

Miesto toho, aby si po druhý raz manželstvo dobre premyslela, skočila doň rovno po hlave.

"Cheryl je šialene zaľúbená, nebála sa vstúpiť do manželstva. Je očarená novým manželom a chce mať deti," prezradil blízky zdroj z okolia speváčky pre anglický The Sun.

Pozrite si Cheryl Cole na koncerte, na červenom koberci a s jej bývalým manželom:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie