Skoro jasno
20°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Manželia Dvorskí: Zakázali im ľúbiť sa!
Zdielať na
Hudba

Manželia Dvorskí: Zakázali im ľúbiť sa!

Zdroj: súkromný archív P. Dvorského

V lete to bude 38 rokov, čo si sľúbili lásku na celý život. A pritom rodičia majstra Petra Dvorského príliš dlhú životnosť vzťahu ich syna s vtedy mladou hosteskou Martou nedávali. No oni to, aj napriek tomu, že im nebolo požehnané od tých najbližších, riskli! A, vyplatilo sa§

„Zo strany Petrových rodičov som bola dosť dlho odmietaná. Aj preto som bola u nich doma prvýkrát až keď sme sa zasnúbili. Postavili sme ich pred hotovú vec a bolo vybavené. Museli ma prijať či chceli, či nechceli,“ spomína, už s úsmevom, na časy minulé, pani Marta Dvorská.

Tá si ale nakoniec cestu k rodičom slávneho manžela našla a začali spolu vychádzať. „Po čase si ma obľúbili a boli so mnou veľmi spokojní, dokonca som bola možno najobľúbenejšia nevesta,“ pochváli sa, a pritom žmurkne jedným očkom.

Pani Marta Dvorská mala vo svojom živote momenty, keď premýšľala nad tým, prečo ju vlastne svokrovci nechceli a majstrovi zakazovali, keď ju v podstate ani nepoznali? Akú-takú hypotetickú odpoveď sa jej aj podarilo nájsť.

„Neskôr som si uvedomila, že to mohlo byť preto, že sa báli o synovu kariéru. V tom čase už totiž bolo jasné, že je výnimočný talent, že ho čaká skvelá spevácka budúcnosť. Zrejme mali obavy, že manželstvo by mu bolo iba na záťaž a nebude sa môcť ďalej rozvíjať,“ myslí si pani Dvorská. Jej rodičia nádejného zaťa pri prvom stretnutí prijali s nadšením.

„Môj otec bol vášnivý poľovník, takže si Petra trošku preskúšal na poľovačke, a našťastie, zať obstál (smiech). Mama mala zase rada vážnu hudbu, čiže Peter do našej rodiny ihneď zapadol,“ zdôrazňuje. Žiaľ, rodičia ani z jednej strany už nežijú. Ak sa však pozerajú z neba, pravdepodobne sa iba utvrdzujú v tom, že Peter si vybral dobre!

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie