Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Paris Hilton (33) nakupuje ako Bohumil Stejskal: Z jedných šiat viac kusov!
Zdielať na
Hudba

Paris Hilton (33) nakupuje ako Bohumil Stejskal: Z jedných šiat viac kusov!

Zdroj: Isifa

Paris Hilton opäť ukázala, že nemá módny vkus. Vo februári sa objavila v dlhých ružových šatách, ktoré má aj v modrej verzii. Bohatá dedička pripomína Bohumila Stejskala zo známej českej komédie, ktorý si tiež kúpil rovnaké obleky.

Prečo sa opakuje? Dostala na dva kusy zľavu? Ale veď na svete je veľa iných šiat, ktoré si rozhodne môže dovoliť kúpiť!

Paris Hilton sa v ružových šatách objavila na svojej narodeninovej párty vo februári. "Cítim sa ako princezná," povedala vtedy novinárom.

Paris Hilton v ružových šatách vo februári

Isifa

Ako princezná sa však rozhodne nesprávala. Šaty mali nekonečný rázporok, cez ktorý jej vykúkali nohavičky.

Určitá zmena v jej správaní predsa len nastala. Hoci je vyše tridsaťročná hviezdička stále verná ružovej farbe, nosí spodnú bielizeň. V minulosti ju celkom ignorovala.

S ružovými šatami zožala úspech (najmä pre odhalené intímne partie), a tak na ne stavila znova. Modré šaty sa od ružovej verzie líšili len v malých detailoch.

Na párty k singlu Come Alive

Isifa

V modrých šatách sa vybrala na hudobnú premiéru svojho singlu Come Alive. Bývalá hviezda reality show skúša preraziť ako speváčka. Tento rok by mala vydať album, jeho názov zatiaľ nie je známy.

Paris Hilton v hudobnom biznise nie je nováčik. V roku 2006 vydala svoj debutový album Paris, ktorý sa napriek negatívnym reakciám kritikov stretol s komerčným úspechom.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie