Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nespratník Justin Bieber (20) mal autonehodu!
Zdielať na

Nespratník Justin Bieber (20) mal autonehodu!

Zdroj: SITA

Kanadský spevák Justin Bieber mal v utorok autonehodu. Do jeho Cadillacu narazilo zboku iné vozidlo. Spevák vyviazol bez zranení.

K nehode došlo v kalifornskom Beverly Hills, pričom Bieber bol spolujazdec. Spevák sa snažil uniknúť paparazzovi, ktorý ho prenasledoval.

Šofér preto pridával na rýchlosti. To si ale neuvedomil vodič druhého vozidla, ktorý práve vychádzal na cestu. Došlo k zrážke.

Vodič vychádzajúce auta narazil do pravého boku spevákovho auta. Spevák následne prestúpil do iného vozidla, ktoré ho odviezlo preč.

Problém za problémom

Justin Bieber pritom mal problémy už v minulosti. V januári šoféroval pod vplyvom alkoholu a drog. Navyše nemal platný vodičský preukaz.

Následne sa začal na požičanom žltom Lamborghini pretekať s červeným Ferrari, ktoré šoféroval 19-ročný r'n'b spevák Khalil. Policajti ich zatkli a neskôr prepustili na kauciu. 

Na prípravách spomínaných nelegálnych pretekov sa dokonca podieľal aj Bieberov otec. Ten spolu s ďalšími ľuďmi pomáhal uzavrieť časť ulice, aby jeho syn a Khalil mohli pretekať.

Súvisiace články

Najčítanejšie