Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Bieber (19) sa v lietadle opíjal, fajčil marihuanu a nadával letuške
Zdielať na
Hudba

Bieber (19) sa v lietadle opíjal, fajčil marihuanu a nadával letuške

To, čo vyvádza spevák Justin Bieber poslednú dobu, už prekračuje všetky medze. Polícia ho nedávno zadržala pri nelegálnych pretekoch a navyše aj pod vplyvom alkoholu a omamných látok. Následne utiekol do Panamy so svojou novou frajerkou, kde sa ukrýval pred zrakom otravných novinárov a fanúšikov. Tentokrát sa priznal k užívaniu drog priamo na palube lietadla.

Kanadský spevák Justin Bieber sa podľa oficiálnej správy priznal, že na palube lietadla, v ktorom minulý týždeň cestoval z Kanady do amerického Teterboro, fajčil marihuanu a pil alkohol. Správa tiež uvádza, že spevák a jeho otec Jeremy Bieber sa veľmi vulgárne správali k letuške, ktorá nakoniec odišla do kabíny pilotov.

Kapitán lietadla vyhlásil, že Bieberovcov a ďalších desať cestujúcich viackrát upozorňoval, aby na palube nefajčili marihuanu. Letuške tiež povedal, aby sa radšej zdržiavala v blízkosti kabíny. Piloti si napokon nasadili kyslíkové masky, aby tak predišli vdýchnutiu dymu.

Po pristátí na letisku čakali policajné jednotky aj so psami a lietadlo, v ktorom bol stále dym, dôkladne prehľadali. Justina Biebera vypočúvali samostatne, spevák sa priznal, že fajčil marihuanu a pil alkohol, ale dodal, že žiadnu drogu už nemá. Keďže nikto z posádky žiadneho z cestujúcich neobvinil, mohli pokojne odísť.

19-ročný Bieber je v poslednom čase známy najmä škandálmi. Už 14. februára ho formálne obžalujú za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne. Interpreta zadržali 23. januára v Miami Beach po tom, čo nadránom opustil jeden z miestnych nočných klubov. Výsledky toxikologických testov navyše ukázali, že 19-ročný Justin Bieber pred nedovolenou jazdou fajčil marihuanu a užil lieky proti úzkosti. Tvrdé drogy testy nepotvrdili. Pozrite si priložené video.

Na prípravách spomínaných nelegálnych pretekov, na ktorých sa zúčastnil aj r'n'b spevák Khalil, sa dokonca podieľal aj Bieberov otec. Ten spolu s ďalšími ľuďmi pomáhal uzavrieť časť ulice, aby jeho syn a Khalil mohli pretekať. Súdny proces sa začne 3. marca. Týždeň po uvedenom zatknutí sa Bieber prihlásil na policajnej stanici v kanadskom Toronte v súvislosti s incidentom z 29. decembra, pri ktorom so svojím sprievodom údajne napadol nemenovaného vodiča limuzíny.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: SITA, topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie