Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Agresívna Beyonce (33) vybehla na rapera 50 Centa (38)
Zdielať na

Agresívna Beyonce (33) vybehla na rapera 50 Centa (38)

Raper 50 Cent naznačil, že jeho kolegyňa Beyonce spoločne s manželom Jay Z občas tak trochu uletia a na celebritných večierkoch nie sú úplne príjemní. Čokoládová speváčka to má asi v rodine. Pred nedávnom sa podobným spôsobom zviditeľnila aj jej mladšia sestra.

Bonnie a Clyde

Pred pár dňami americký hudobník porozprával príbeh o tom, ako na neho speváčka Beyonce vybehla na večierku v Las Vegas.

"Beyonce vyskočila spoza rohu a rozbehla sa ku mne. Myslela si, že mám s Jay Z nejaký konflikt. Vôbec som tomu nerozumel, len som šokovane pozeral," cituje rapera britský denník Daily Mail. 

Upozornil tak na agresívne sklony obľúbenej speváčky. "Vyskočila a ja som si povedal: "To nemyslíš vážne?!" Bonnie a Clyde v realite!," spomenul raper spoločnú pieseň Beyonce a Jay Z, kde sa zahrali práve na zlodejov. 

"Jay Z sa začal smiať," dodal.

Jedna ako druhá

Agresívne sklony má Beyonce asi v rodine. Nedávno sa útokom pripomenula aj jej sestra Solange. Tá jej napadla manžela. Na rapera Jay Z zaútočila vo výťahu, keď všetci traja odchádzali na afterparty po podujatí Met Gala v New Yorku.

Pozrite si video z bitky:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie