Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rychtářovi (56) hrozí pokuta 100 tisíc eur!
Zdielať na

Rychtářovi (56) hrozí pokuta 100 tisíc eur!

Josef Rychtář má ďaľší problém. Tentoraz v Taliansku, kde môže dostať pokutu sto tisíc eur a môže ísť do basy! Trestné oznámenie na neho podal Domenico Marrtucii. Ide už o desiate v poradí.

Desať trestných oznámení

Počet trestných oznámení na vdovca po Ivete Bartošovej rozhodne nie je malý. Už len Zdeněk Macura na neho podal oznámení celkovo šesť.

A prichádzajú ďalšie. Trestné oznámenie za vniknutie do domu Macuru, za napadnutie pred nemocnicou, za výtržníctvo v Svitavách, je toho skutočne neúrekom.
 
Bývalý Ivetin priateľ, Domenico Martucci, tentokrát na Rychtářa podal trestné oznámenie za neposkytnutie prvej pomoci.

"Vedel to štyri dni predtým, ako spáchala samovraždu a vôbec nič nespravil. Toto už je trestné," povedal Martucci.

V zozname je aj trestné oznámenie za urážky na cti a za výhražné správy.

Desať oznámení

Martucci sa čnil aj v rodnom Taliansku. Rychtářa tam obvinil z poškodenia osobného majetku, vniknutia na súkromný pozemok a krádeže starožitného pera.

Aj Rychtářova exmanželka na neho podala trestné oznámenie. Údajne ju bil. "Toto všetko považujem za čisto súkromnú vec," odmietla sa vyjadriť Rychtářova prvá žena.

Polícia tak má plné ruky práce. Kriminalisti pokračujú vo vyšetrovaní okolností úmrtia 48 ročnej speváčky. "V tejto chvíli samozrejme zohľadňujeme všetky oznámenia, ktoré sme obdržali," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva pražskej polície.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie