Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sú zadobre! Jay-Z sa udobril so švagrinou Solange
Zdielať na

Sú zadobre! Jay-Z sa udobril so švagrinou Solange

Americký rapper Jay-Z sa udobril so švagrinou Solange Knowles. Dvojica mala konflikt vo výťahu, ktorý zachytili bezpečnostné kamery. Nikto sa najprv k incidentu nechcel vyjadriť, až teraz.

Ospravedlnili sa

Americký rapper Jay-Z je opäť zadobre so švagrinou Solange Knowles. Internetom preletelo video, na ktorom je zachytená Solange, ako bije a kope manžela svojej sestry Beyoncé. 

"Po tom, ako zverejnili zábery z bezpečnostnej kamery z pondelka 5. mája, sa spustili špekulácie o tom, čo viedlo k tomuto nešťastnému incidentu," stojí v oficiálnom vyjadrení.

"No najdôležitejším faktom je, že naša rodina sa cez to už dostala. Aj Jay aj Solange pripúšťajú, že každý z nich má na tom svoj podiel. Obaja sa tomu druhému ospravedlnili a ideme ďalej ako jednotná rodina," píše sa ďalej.

"Správy, podľa ktorých bola Solange pod vplyvom nejakých látok alebo mala záchvat, sú nepravdivé. Rodiny mávajú problémy a my nie sme iní. Navzájom sa ako rodina milujeme. Už sme to hodili za seba a dúfame, že to spravia aj ostatní," uviedli.

Video z bezpečnostných kamier

Video zachytáva, ako Jay-Z, Beyoncé a Solange spolu nastupujú v sprievode ochranky do výťahu. Krátko po tom, ako sa dvere zatvoria, Solange rappera začína udierať a kopať. A hneď niekoľkokrát!

Solange sa potom ešte snaží sestrinho manžela napadnúť. Beyoncé sa počas celého incidentu drží stranou. "Je zrejmé, že sa niečo medzi Solange a Jay-Z stalo ešte pred tým, ako nastúpili do výťahu," konštatoval Ken Shamrock, muž, ktorý v minulosti pracoval ako ochrankár.

Pozrite si video z bitky:

Súvisiace články

Najčítanejšie