Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bartošovej telo strážila VIP ochranka! Ochraňovala aj Jacksona a Madonnu
Zdielať na

Bartošovej telo strážila VIP ochranka! Ochraňovala aj Jacksona a Madonnu

Poriadne sa Rychtář buchol po vrecku! Hovoria si tí, ktorí sledovali pohreb Ivety Bartošovej (†48). Jej manžel si predsa dovolil ochranku, záchranku a policajtov a to je drahý špás, píše český portál Blesk.cz.

Drahá ochranka

Dovoliť si zaplatiť VIP ochranku, záchrannú službu a policajný doprovod nie je lacná záležitosť! Za služby bežnej bezpečnostnej agentúry sa platí približne 100 českých korún (3,65 eur) na hodinu, píše český denník Blesk.cz

Ochranka, ktorej šéfuje Zdeněk Zahradník, však pýta oveľa viac! V minulosti totiž pracovala pre také esá ako Michael Jackson alebo Madonna. Bežného smrteľníka vyjdu jej služby na niekoľko stoviek eur.

Ale Josef Rychtář nezaplatil ani cent! "Sám som ponúkol pánovi Rychtářovi moje služby, keď som videl všetok ten humbuk. Povedal som mu, že to kvôli Ivete urobím zadarmo," prezradil Zahradník.

Organizácia a zabezpečenie logistiky tak mal pod palcom práve šéf bezpečnostnej agentúry. Povolal si svojich najskúsenejších mužov.

Divadlo s dáždnikmi však jeho nápad nebol, priznáva, že autorom bol Rychtář. "Pán Rychtář bol zlomený a nechcel, aby ho v tomto stave fotili médiá. V utorok ráno mi volal, ďakoval a rozplakal sa," ozrejmil Zahradník.

"On je z toho naozaj skormútený a verím, že Ivetu miloval. Všetci ho teraz len obviňujú. Ja nevravím, že je úžasný. Ale všetci vieme, že Iveta v poriadku nebola," dodal.

Pokiaľ by nešlo o pohreb Ivety Bartošovej a neponúkol by sám Zahradník svoje služby zadarmo, Rychtářa by len ochranka vyšla na približne 20 tisíc českých korún (približne 730 eur).

Rychtář nezaplatil ani za policajné hliadky, pretože hliadkovali na verejnom prostredí. Brali to ako svoj bežný pracovný deň.

Len 10 minút

Vdovec Josef Rychtář (56) naplánoval s pracovníkmi krematória pohreb na pondelok, ale až na neskorú poobedňajšiu hodinu. Až potom, čo sa v malej sieni uskutočnili všetky pohreby, píše český denník Blesk.cz.

Začiatok obradu bol naplánovaný na 14:40 hod. Do siene púšťala ochranka len hostí, ktorí boli na zozname pozvaných. Tí sa museli legitimovať.

Rakva s pozostatkami Ivety Bartošovej bola zapečatená. Pozostalí sa tak nemohli poslednýkrát rozlúčiť priamo so speváčkou. 

Hoci mal obrad trvať približne polhodinu, už o 10 minút bolo po všetkom. Odzneli piesne, ktoré Iveta Bartošová naspievala, Rychtář pohradil niekoľkokrát rakvu a poslednýkrát sa rozlúčil.

Pozrite si poslednú rozlúčku so speváčkou Ivetou Bartošovou:

Súvisiace články

Najčítanejšie