Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vzlety a pády, taký bol život Ivety Bartošovej (†48)
Zdielať na

Vzlety a pády, taký bol život Ivety Bartošovej (†48)

Už len v spomienkach si môžeme zaspomínať na speváčku Ivetu Bartošovú (†48). Jej život bol ako na hojdačke, raz hore-raz dole. Chvíľu úspech, vzápätí problémy. Speváčka v posledných rokoch prosila už len o pokojný život. Snáď sa jej to splní, keď jej pozostatky budú odpočívať v tichu...

Radosť striedala beznádej

Iveta Bartošová nemala nepriateľov. Bolo to milé, veselé žieňa, ktoré sa snažilo rozdávať lásku a radosť všetkým okolo seba. Nemala však ľahký život.

V posledných rokoch pripomínal húsenkovú dráhu. Chvíle šťastia striedala beznádej a zúfalstvo.

Iveta sa netajila tým, že chce mať po svojom boku muža, ktorý by ju chránil, bol jej oporou a pomohol jej v najťažších chvíľach.

Namiesto princa na bielom koni však mala za sebou nevydarené manželstvá, vzťahy, dokonca aj únosy. Navyše milovaného syna Artura súd zveril do starostlivosti jeho otca Ladislava Štaidla.

Hoci bola speváčka skromná, jej život pripomínal život celebrít. Rýchle vzostupy striedali ešte rýchlejšie pády. Patrila k osobnostiam šoubiznisu, na ktoré striehli média a fotoaparáty na každom kroku.

29. apríla sa rozhodla Iveta z tohto bludného kruhu vystúpiť. Ukončila svoj život skokom pod vlak. Zrejme už sama nevládala čeliť trápeniu a bolesti.

Iveta Bartošová sa rozhodla svoj život ukončiť 29. apríla na koľajniciach. Zrejme už nevládala čeliť trápeniu a bolesti. Po jej smrti zostalo veľa otáznikov, na ktoré dá odpoveď, zrejme až čas.

Pozrite si životný príbeh Ivety Bartošovej (†48):

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie