Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bola svadba! Kelly Rowland (33) je v chomúte
Zdielať na

Bola svadba! Kelly Rowland (33) je v chomúte

Zdroj: SITA

Už je z nej manželka! Kelly Rowland (33), bývalá členka Destiny's Child, sa v Kostarike vydala za svojho manažéra Tima Witherspoona. Zasnúbení boli od novembra minulého roku.

Žiadosť o ruku cez Skype

Americká speváčka Kelly Rowland sa vydala za svojho manažéra Tima Witherspoona. Dvojica sa zosobášila 9. mája v Kostarike. 

Na obrade sa zúčastnila aj ďalšia bývalá členka Destiny's Child Beyoncé a tiež jej mladšia sestra Solange Knowles. "Bol to jednoduchý a rýchly obrad s približne 30 hosťami," uviedol jeden zo zdrojov.

Kelly Rowland sa s Witherspoonom zasnúbila vlani v novembri, oficiálne to však potvrdila až o mesiac neskôr v The Queen Latifah Show. Manažér vraj speváčku požiadal o ruku prostredníctvom komunikačného programu Skype v čase, keď sa nachádzala v Bulharsku.

"Prvý raz sa ma spýtal cez Skype. A ja som si pomyslela 'Sme od seba tak ďaleko'. Úprimne, iba sme zízali jeden na druhého. A on sa ma spýtal a bolo také jednoduché povedať áno. Uvedomila som si 'Mám najlepšieho priateľa, s ktorým môžem kráčať životom.' Naozaj je môj najlepší priateľ," uviedla vtedy.

Pár podľa slov speváčky spolu randil už niekoľko rokov, informácie o vzťahu sa však snažili držať v súkromí. Rowland bola v minulosti zasnúbená s bývalým hráčom amerického futbalu Royom Williamsom, no v januári 2005, len dva mesiace pred plánovanou svadbou, sa rozišli.

Súvisiace články

Najčítanejšie