Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kelly Rowland (32) EXKLUZÍVNE: Moj život s Cowellom
Zdielať na
Showbiznis

Kelly Rowland (32) EXKLUZÍVNE: Moj život s Cowellom

Speváčka, tanečnica, umelkyňa a bývalá členka skupiny Destiny´s child Kelly Rowland má už niekoľko týždňov plné ruky práce. Stala sa totiž členkou poroty speváckej súťaže X-factor. Jej šéfom je rozporuplný autor námetu na spevácku šou Simon Cowell.

Nám sa podarilo s Kelly telefonicky spojiť a ona nám ochotne porozprávala, ako sa jej sedí na porotcovskej stoličke, a či ju hľadanie nových speváckych talentov baví.

"Súťažiacim budem dávať  rady, ktoré som nadobudla ja sama pri ceste šoubiznisom," hovorí Kelly, ktorá sa stala súčasťou hudobného priemyslu už ako dieťa. "Ešte v začiatkoch svojej kariéry som sa naučila, že správne načasovanie je všetko."

Podľa Kelly by si všetci súťažiaci mali byť vedomí toho, akú veľkú šancu dostali a že by nemali svoju šancu premrhať. "My, ich poradcovia sa im budeme snažiť čo najviac pomôcť v budovaní ich kariéry."

V telefonickom rozhovore si Kelly Rowland zaspomínala aj na svoje začiatky, zamyslela sa nad tým, ako to vlastne v hudobnom priemysle funguje a či majú súťažiaci šancu preraziť a vyznala sa zo svojej lásky k tejto talentovej súťaži.

Ak chcete vedieť napríklad aj to, prečo si ju podľa nej Simon Cowell vybral ako členku poroty, pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie