Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Celeste Buckingham (19) hviezdila! Na vlastnej oslave
Zdielať na

Celeste Buckingham (19) hviezdila! Na vlastnej oslave

Porotkyňa speváckej súťaže X factor Celeste Buckingham oslavuje! A vo veľkom štýle. Má krásnych 19. rokov a cíti sa ženskejšie ako doposiaľ.

Netradičné prianie

Celeste Buckingham už nie je talentované dievčatko, ale dospelá, samostatná a tiež úspešná žena. Za posledný rok dokázala, že je naozaj hviezda. A pritom má "len" 19.rokov!

"Mám síce devätnásť, ale cítim viac ako ženská," priznáva speváčka.

Tento rok sa jej život obrátil hore nohami. Nevenuje sa už len svojej karérie, má aj iné povinnosti, napríklad porotcovanie. Hoci momentálne koncertuje pomenej, fanúšikovia sú rovnako verní.

Gratulovať k narodeninám jej nezabudli ani súťažiaci zo speváckej súťaže X Factor. "Trošku po anglicky sme jej zaspievali happy birthday," priznala Marina Laduda. "Priala som jej hlavne úspech," dodala.

"Prial som jej veľa zdravia, šťastia, lásky a spokojnosti," prezradil súťažiaci Matěj Vávra. "Prajem jej hlavne všetko dobré, aby dosiahla, čo si zaumieni," pridal sa aj Tibor Gyurcsík.

Darčeky a gratulácie mala prijímať hlavne oslávenkyňa, ale tá si pripravila prekvapenie pre gratulantov - vystúpila spolu s kapelou King Shaolin.

"Nikdy som ju naživo spievať nevidela, tak som zvedavá, aká bude," priznáva súťažiaca Katarína Ščevlíková.

K narodeninám mala netradičné prianie. "Aby moji súťažiaci vyhrali X Factor. Nie, ja som už darčeky dostala, takže som šťastná a vďačná," prezradila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie