Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rychtář sa zvláštne správa, tvrdí psychiater
Zdielať na

Rychtář sa zvláštne správa, tvrdí psychiater

Josef Rychtář bol krátko pred smrťou svojej manželky na osudnom mieste. Špekuluje sa tiež, že mu hrozí 12-ročný trest, pokiaľ sa dokáže, že speváčka bola osobou so sťaženou poruchou. K samovražde Ivety Bartošovej sa preto vyjadrujú aj odborníci.

Typ bojovníka

Len pár hodín po smrti speváčky Ivety Bartošovej hovoril jej manžel otvorene s médiami, zverejnil list, ktorý speváčka krátko pred smrťou napísala a ospravedlňoval sa za svoje oblečenie.

Otázka je, prečo to všetko robí, sú to výčitky svedomia alebo pocit viny?

"Neexistuje norma, ako by mal človek trúchliť. On je ten typ toho bojovníka, ktorý sa bude snažiť dokázať, že to, čo deklaroval v minulosti, je pravda, že on je naozaj človek, ktorý pre tú svoju partnerku dýchal," vysvetľuje psychiater Jan Cimický.

"Ja si myslím, že verejnosť by mala vedieť, ako k tej tragédii došlo," myslí si Josef Rychtář.

Mnohí z fanúšikov zosnulej speváčky sú presvedčení, že Rychtář sa nesprával ako sa patrí. Koniec-koncov, svoju agresivitu niekoľkokrát predviedol aj v prítomnosti kamier. Preto si niektorí myslia, že ani k Ivete sa nesprával vždy ako príkladný manžel.

Pozrite si reportáž z rozhovoru medzi Ivetou a jej manželom, kde on tvrdí, že dobrý je a Iveta vraví, že nie je:

Iveta v zázname z roku 2012 oponuje svojmu manželovi, že vždy na ňu len dobrý nebol, hoci on tvrdí opak.

Odišla v deň jeho narodenín

Speváčka sa rozhodla opustiť tento svet paradoxne v deň narodenín svojho manžela. Či chcela Iveta niečo svojmu manželovi naznačiť, alebo sa dokonca pomstiť, sa od nej už nikdy nedozvieme.

"Pravdepodobne v tom nejaká symbolika bude. Asi je tam aj nejaká súvislosť so smrťou toho pôvodného partnera Sepéšiho, to ja síce presne neviem, ale je to celkom možné. Zase by to odpovedalo osobnosti toho človeka," ozrejmuje psychiater.

Trúchlenie Rychtářa za svojou manželkou je prinajmenšom zvláštne. Namiesto toho, aby uctieval pamiatku svojej zosnulej polovičky, radšej sa bije so svojím rivalom či s fanúšikmi.

"Ja si myslím, že je to len chlapská rivalita. Aj v tomto prípade. Tam ide skôr o to, či tá agresia sa nedostáva do tej patologickej roviny," uzatvára psychiater.

Pozrite si bitku Rychtářa s Macurom:

Súvisiace články

Najčítanejšie