Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Miley Cyrus (21) zrušila ďalší koncert, je v nemocnici
Zdielať na

Miley Cyrus (21) zrušila ďalší koncert, je v nemocnici

KANSAS CITY / Americká speváčka Miley Cyrus je v nemocnici, dostala totiž alergickú reakciu na antibiotiká. Dvadsaťjedenročná interpretka pre zdravotné problémy zrušila aj utorňajší koncert v Kansas City.

Som zdrvená

Informáciu zverejnili organizátori podujatia. Cyrus sa fanúšikom a fanúšičkám za zrušenie vystúpenia ospravedlnila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

"Kansas, sľubujem, že som takisto zdrvená ako vy. Veľmi som chcela byť dnes večer s vami," napísala.

Speváčka minulý týždeň zrušila v rámci aktuálneho turné Bangerz koncert v meste Charlotte v Severnej Karolíne. Vtedy jej diagnostikovali chrípku a nariadili jej oddych.

Známa vďaka Hanne Montane

Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy.

Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a tiež prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008).

Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013).

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Najčítanejšie