Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Miley Cyrus (21) to roztočila na párty s upírom!
Zdielať na
Hudba

Miley Cyrus (21) to roztočila na párty s upírom!

Časy, keď bola Miley Cyrus ešte detská hviezda Hannah Montana, sú dávno preč. Odvtedy ju sprevádzajú rôzne škandály. Nerobí jej problém nahota, ani vulgárnosť. Najnovšie si vyrazila na žúr dokonca s upírom!

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Americká speváčka Miley Cyrus je žiadaná! Svedčí o tom aj záujem známeho 28-ročného herca Kellana Lutza. S predstaviteľom upíra Emmeta Cullena zo ságy Súmrak, flirtovala počas párty v Las Vegas. Dvojica, o ktorej vzťahu sa v ostatnom čase špekuluje, síce dorazila na akciu oddelene, no okolo pol tretej v noci sa stretla pri VIP stole.

"Rozprávali sa veľmi z blízka, Miley sa smiala a šúchala ho po chrbte. V jednom momente mu dokonca pobozkala ucho," prezradil pre magazín People ďalší účastník párty. "Odišli v jednej veľkej skupine a Kellan sa držal celý čas niekoľko krokov za ňou. Väčšina ľudí si ho ani nevšimla, dobre sa mu podarilo zapadnúť," dodal.

21-ročná Miley Cyrus sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Odvtedy to s ňou už ide len dolu vodou. Napríklad zverejnila klip k piesni Wreckling Ball, v ktorom sa hojdá nahá na demolačnej guli. Po opakujúcich škandáloch a zverejnených nahých fotkách, jej vtedajší frajer Liam Hemswort zrušil zásnuby. Viac TU.

28-ročný Kellan Lutz sa narodil v meste Dickinson v Severnej Dakote. Pred spomínanou prelomovou úlohou Emmetta Cullena vo filme Súmrak hral predovšetkým v televíznych seriáloch. Na budúci rok sa ukáže ako titulný hrdina snímky Hercules: The Legend Begins.

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie