Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
BEZ CENZÚRY! Miley Cyrus (21) konečne ukázala svoje prsia!
Zdielať na
Showbiznis

BEZ CENZÚRY! Miley Cyrus (21) konečne ukázala svoje prsia!

Zdroj: facebook.com/YouMagazine

Z Miley Cyrus už dávno nie je detská hviezdička Hannah Montana. Čoraz viac provokuje svojimi fotkami a videami. Tentokrát už siahla po zbrani najväčšieho kalibru. Ukázala prsia!

UPOZORNENIE: Fotogaléria nie je vhodná pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Poslednú dobu snáď najsledovanejšia speváčka sveta, Miley Cyrus, opäť šokuje. Ukázala to, čo sa jej doteraz darilo vždy skrývať. Tentokrát unikli na internete jej fotky hore bez a to bez akejkoľvek cenzúry. Ide o neautorizované fotografie, ktoré sú s fotenia pre YOU Magazine. Tento ženský plátok píše väčšinou o móde, a aj kvôli nej pre magazín Miley pózovala. 21-ročná speváčka pôvodne pózovala len polonahá, avšak v slabej chvíľke ukázala asi viac, ako chcela.

Fotky sa okamžite stali hitom sociálnych sietí. Ťažko povedať, či fotky Miley zverejnila úmyselne, alebo sa stala terčom škodoradostného fotografa, ktorý si chcel zarobiť predajom fotiek pre bulvár. Pozrite si fotku v priloženej galérii.

Teraz si zhrňme, čo vyviedla Miley poslednú dobu. Nedávno zverejnila videoklip k singlu s názvom Adore You. V takmer päťminútovom videu, ktoré uniklo na internet už niekoľko hodín pred jeho oficiálnym sprístupnením, sa 21-ročná interpretka zvíja pod plachtou v spodnej bielizni, zatiaľ čo sa pri tom sama nakrúca a masturbuje. Video si pozrite TU.

Vďaka svojmu výstrednému správaniu potešila nedávnom aj fotografov. Najnovšie ju zachytili na jednom z večierkov v New Yorku. Sporo odetú a s rukou v rozkroku. Stáva sa. Fotogalériu nájdete TU.

Asi najkontroverznejší je jej klip k pesničke Wrecking Ball (Demolačná guľa). Video, v ktorom sa hojdá nahá Miley Cyrus na demolačnej guli, videlo na youtube už viac ako 479 miliónov ľudí. Slušný výkon. Videoklip TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie