Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dianka Kalashová (11). Takto dobýja svet!
Zdielať na
Hudba

Dianka Kalashová (11). Takto dobýja svet!

Darí sa jej! Hviezda z Česko-Slovensko má talent 2 - Dianka Kalashová aj dva a pol roka po skončení veľkolepej talentovej šou nezaháľa a stále sa snaží rozdávať radosť svojim spevom a zjavom. Má neuveriteľné ohlasy nielen v Česku, ale aj v rodnom Arménsku. Jednoducho, všetko, čo sa okolo nej deje, zaváňa celosvetovým úspechom!

„Je to mimoriadne talentované dievčatko. Dotiahne to veľmi ďaleko. Má nielen zlato v hrdle, ale aj obrovské a dobré srdiečko,“ takto by sa dalo parafrázovať to, o čom sa otvorene hovorí u susedov v Česku, keď sa spomenie meno Diana Kalashová.

Iba jedenásť ročná speváčka totiž žne úspech za úspechom. Napriek tomu malej kučeravej fešande nenarástol dlhý nos a vôbec sa z nej nestala namyslená malá slečna.

„To určite nie. Dianka je stále rovnako skromná a váži si každého jedného fanúšika. Pomáha aj na rôznych charitatívnych akciách. Prosto, spev miluje,“ tvrdí jej mamička Elmira. Malá hviezda od chvíle, čo skončila druhá séria Česko-Slovensko má talent, toho vo svojej kariére stihla neúrekom. Na jednom javisku stála s Karlom Gottom, Luciou Bílou, zaspievala si s Larou Fabian, atď.

Na nedávnej oslave jej jedenástich narodenín, ktoré boli spojené aj s krstom Diankinho prvého videoklipu s názvom No Aking Why!, si zanôtila aj so svojom mladšou sestričkou Sofinkou.

„Bolo to pre mňa prekvapenie, ale zvládli sme to. Netušila som, že Sofinka bude pripravená zaspievať si so mnou pesničku. Určite to nie je naše posledné dueto,“ hovorí žiačka 5.A, Dianka, ktorej sa rysuje naozaj priama čiara do sveta šoubiznisu. A ja, ako veštica celebrít, jej predpovedám hviezdu kariéru.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

 

 

Zdielať na

Najčítanejšie