Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Enrique Iglesias (38): Môj penis nestojí za to!
Zdielať na
Hudba

Enrique Iglesias (38): Môj penis nestojí za to!

Zdroj: facebook.com/ enrique iglesias

Pohľad speváka Enrique Iglesiasa nenechá chladnú žiadnu fanúšičku a možno ani niektorého fanúšika. Španielsky sex symbol však šokoval svojim posledným vyhlásením, ktoré by si väčšina chlapov nechala radšej pre seba!


Koniec roka 2013 priniesol aj koniec 12-ročného vzťahu Enriqueho Iglesiasa a tenistky Anny Kurnikovovej. Čo 32-ročnej ruskej kráske pravdepodobne nebude chýbať, je spevákovo "mužstvo". Prednedávnom sa totiž sám Enrique vyjadril, že nestojí za veľa.

Iglesias sa v rozhovore pre magazín New York Post preriekol a neostal len pri suchých odpovediach. Potom, čo sa Enrique a najkrajšia tenistka sveta - Anna Kurnikovova po dvanástich rokoch partnerstva rozišli, odišiel charizmatický spevák smútiť do Miami, kde sa podľa všetkého oddával svojej veľkej vášni. Plával nahý tak, ako ho Boh stvoril. Avšak samozrejme len v prípade, že v blízkosti nebol žiadny paparazzi.

To je celkom pochopiteľné, pretože nikto z nás by nebol šťastný, keby sa na obálkach magazínu ocitol bez jediného kúska oblečenia. Enrique však nechcel ani prezradiť kam sa chodí v Adamovom rúchu kúpať.

"Nemôžem prezradiť, kam sa chodím kúpať. Dôvod je jednoduchý, zruinovalo by mi to kariéru! Pravda je, že sa nemám vôbec čím chváliť," povedal populárny spevák novinárov svojou odpoveďou. "Svoju najhoršiu vadu nosím v dolnej časti tela. Síce nie je najhoršia, ale je zahnutá," šokoval svojou úprimnosťou Enrique.

No, Enrique zrejme veľmi dobre vie, že na veľkosti nezáleží a že má na svojom tele, duši a konte veľa iných predností, ktoré jeho údajne nepodarený penis vyvažujú. Novinári už teraz netrpezlivo čakajú, čo prezradí spevák nabudúce.

Aj slovenský herec Andy Hajdu už pár trapasov zažil. Jeho herecká kolegyňa Anka Šišková ho vraj nechtiac na javisku vyzliekla. Herec preto na ňu údajne ťažké srdce nemá, aj keď jeho "pýchu" videla plná sála ľudí v divadle. Viac sa dozviete TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk/blesk.cz

Zdielať na

Najčítanejšie