Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
VIDEO: Vratko z Iné Kafé kopol do hlavy fanúšičku!
Zdielať na

VIDEO: Vratko z Iné Kafé kopol do hlavy fanúšičku!

Líder skupiny Iné Kafé Vratko Rohoň nezvládol situáciu! Na koncerte ho vyprovokovala opitá fanúšička a on jej priamo počas koncertu uštedril kopanec do hlavy. Video zverejnil ako prvý portál topky.sk.

Obťažovanie fanúšičky Vratko nezvládol. Video, ktoré poslal portálu topky.sk čitateľ, zachytáva speváka punkrockovej kapely v okamihu, ako kopol mladú dievčinu do hlavy. 

Ťahala ho za nohavice

Podľa Vratkovych slov ho fanúšička ťahala za nohavice. Niekoľkokrát jej dal najavo, nech to nerobí, avšak speváka úplne ignorovala. "Chcel som jej dať takú "otcovskú facku", ale mal som plné ruky, tak som ju nakopol. Nedala si povedať, tak som to urobil ešte raz," povedal pre portál topky.sk spevák

Prišlo mu totiž nevhodné, aby pre jednu osobu, trpelo 1000 ľudí a on prerušil koncert. "Prišlo mi nevhodné zastaviť koncert, celé to tam stopnúť, aby 1 000 ľudí sledovalo, ako ju tam opitú ochranka vyťahuje z davu a odvádza preč cez pódium. Bolo to len medzi mnou a ňou," uviedol Vratko Rohoň.

Kopol ju do hlavy, ona sa prišla odfotiť

Ako keby sa nič nestalo! Opité dievča po koncerte prišlo za Vratkom a chcelo sa odfotografovať. Napadnutej fanúšičke sa nič nestalo. Spevák kapely však vie, že momentálne by už situáciu riešil inak. "Dnes vidím, že to, čo som urobil, bolo nevhodné. Nabudúce zastavím koncert,“ uzavrel rozhovor.

Vratko svoju situáciu jednoducho nezvládol a myslia si to aj diskutujúci pod videom na youtube.com. Videlo ho viac ako 14 000 ľudí.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie