Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Andrea Járová (27): Sexi fotky? Tých sa (nikdy) nevzdám!
Zdielať na

Andrea Járová (27): Sexi fotky? Tých sa (nikdy) nevzdám!

Chlapi sú zrejme naozaj zvláštna fajta. To mi aspoň vychádza z tvrdení blonďavej modelky Andrey Járovej. Tá totiž hovorí, že keď sa vyzlečie, chlapov to vraj odrádza.

"Áno, opaľovala som sa a práve to je super na Thajsku, lebo sa môžem opaľovať hore bez a nikto mi nič nepovie," tvrdí Andrea Járová. Modelka je totiž vo svojej práci zvyknutá vystavovať svoje vnady na obdiv zvedavcov. Na pláži tomu nie je inak.

Opaľuje sa hore bez

V prvom momente by si človek myslel, že blondínka nemá zábrany. Ona ale tvrdí, že i keď chodí po piesku takmer nahá, stále je hanblivá. Zvodné "nahé" krivky jej vraj vôbec nepomáhajú nadvädzovať známosti s opačným pohlavím.

"Práveže som si všimla, že keď sa opaľujem hore bez, tak tí chlapi sa nepozerajú. Oni sa ma skôr boja a majú rešpekt. Skôr uhýbajú pohľadom. To ja sa musím pozerať," tvrdí modelka.

Na dovolenky chodí sama

Keďže v jej živote teraz nie je žiaden muž, chodí na dovolenky sama alebo navštevuje priateľov. Len pred pár dňami sa vrátila z Austrálie a po ceste sa dokonca zastavila v Thajsku.

I keď nám neprezradila, koľko peňazí minula, tvrdí, že vôbec nie je náročná. "Mňa môžete hodiť hocikde, ja nemám problém a ani ma to veľa nestojí," tvrdí Járová. Čo ju však mrzí, je, že ju mnohí často škatuľkujú. Profesia jej otvára dvere do noblesnej spoločnosti, nie však do ľudských sŕdc.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie