Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sexbomba Járová: Nehrám sa na inteligentnú, keď nie som...
Zdielať na

Sexbomba Járová: Nehrám sa na inteligentnú, keď nie som...

O mladých peroxidových modelkách sa zvyknú hovoriť dve veci: Že sú krajšie, ako ruža v rozpuku a ich myseľ je chudobnejšia ako žobrákova kapsa. O inteligencii sme sa teda porozprávali s playmate Andreou Járovou.

Nápadná kráska snívala o tom, že skočí do prominentných vôd už v detstve. Preto odhodila spolu so šatami všetky svoje zábrany a vrhla sa do budovania hviezdnej kariéry! Neprajníkov, ktorí hovoria niečo o jej hlúposti si nevšíma. 

Inteligencia? A to sa ako meria?

"Ja sa nehrám na nejakú inteligentnú. Som taká, aká som a neviem, ako a s kým to mám porovnávať, že či som menej inteligentná, alebo viac," priznala sa TOPSTARu známa playmate.

A dodáva: "Keby som išla na nejaký IQ test, ktorý som už raz robila, tak mi vyšiel celkom dobre, takže moje IQ je taký priemer." Skúsili sme udrieť na inú strunu a to, aké má cieľavedomá blondínka ciele do budúcnosti. "Nemám veľké méty, ani ciele."

Ešteže je pri nej Miky

Stačí, že po jej boku momentálne stojí brat exvyvoleného Tonyho, oravák Miky. A podľa blízkeho zdroja spolu dokonca chodia. Obaja sa však priamej odpovedi vyhýbali.

Andrea Járová_playmate_nahá foto

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie