Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bacuľky vs prútiky: Sexici Erike Barkolovej pridali kilá na kráse
Zdielať na

Bacuľky vs prútiky: Sexici Erike Barkolovej pridali kilá na kráse

Celebritné kilá vedia takisto pridať vrásky na tvári. Niekedy sa však netreba obracať na drastické diéty, veď jojo efekt pozná každá z nás. Vrátane žien, ktoré poznáme z tituliek časopisov. Reportérka Nora Hamar Ducká sa našich známych baculiek, ale aj takzvaných soletiek pýtala, čo je za ich priberaním, či úbytkom na váhe...

Barkolová: Muži mi "sem" ešte viac pozerajú

Plnšou postavou aj líčkami sa v posledných mesiacoch pýši aj moderátorka Erika Barkolová. "Keď ma porovnáš s figúrou, ktorú som mala pred dvoma rokmi, keď som stála na pódiu a súťažila v Miss fitness... Muži mi ešte viac takto pozerajú a vtedy viem, že sa to celkovo muselo nabaliť, tu sa to tiež zväčšuje logicky," zdôverila sa nám Erika o reakciách okolia na jej plnšie proporcie.

Účinkovanie v tanečnej súťaži zase prinavrátilo postavu speváčke Eve Mázikovej z mladosti. Za uplynulý rok vraj ale pribrala 9 kíl. Dôvodom je práve nedostatok pohybu. "Ja som bola spokojná, štíhla, nohy som mala pekné, ale za rok som to pribrala, mám pocit, že som strašne tlstá."

Bacuľky aj v Hollywoode

10 kilogramov pribrala aj playmate Andrea Járová, zaguľatil sa aj Martin Chodúr. Problémy s preskakujúcou váhou však majú aj hviezdy za veľkou vodou. Kedysi sexica Christina Aguilera, ktorá vraj v súčasnosti holduje alkoholu, pribrala 10 kíl len za pár mesiacov. Guľatejšia je tiež speváčka Nelly Furtado, naopak priberaním a chudnutím je známa Christy Alley známy z filmu pozri kto to hovorí.

Tajomstvo speváčky Tiny

Naopak speváčka Tina dala v priebehu roka dole niekoľko kíl, čo jej jednoznačne pridalo na kráse. "Od tej najväčšej váhy, keď som bola ťažkotonážna speváčka, jediná na Slovensku, tak mohlo ísť 7, 8 kíl dole. Neviem, ale to je za mnoho mesiacov." Jej tajomstvo však nevedie do posilňovne, ale je za ním zmena stravovacích návykov. "Teraz 80 percent môjho jedálnička tvorí surová zelenina."

Úzky driek mamičky Hilmerovej

Herečka Monika Hilmerová sa po pôrode opäť pýši sexi postavou s ladnými krivkami. V seriáli Hoď svišťom ukázala úzky driek. "Kúpili sme si stacionárny bicykel. Ja, čo som neznášala stacionárny bicykel, teraz som to veľmi ocenila. Môžem byť doma pri malej, kým ona spala, ja som zatiaľ vytvárala tieto krivky," prezradila.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie