Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Playmte Járová (27) v Cannes: Užila si 5 minút slávy!
Zdielať na

Playmte Járová (27) v Cannes: Užila si 5 minút slávy!

Čo sa stane, keď slovenská celebrita stretne svetovú? Zaujímavá predstava, však? Naposledy sa to podarilo Andrey Járovej na festivale v Cannes, tak sme z nej ťahali rozumy, s kým si pokecala a ako to tam vyzeralo.

Andrea Járová rúbe poriadne vysoko! Smotánka na Slovensku jej už príliš nevonia, a tak sa vybrala medzi svetové celebrity - priamo na festival v Cannes. "Vlastne som bola pozvaná mojou veľmi dobrou priateľkou, ktorá je z Ameriky. Jej manžel je manažérom rôznych celebrít," vysvetľuje modelka.

Celebrity? Tak tie ju nerozhádžu

Andrea má už nejaké tie skúsenosti s bulvárom, a tak sa cítila medzi hviezdami na prestížnom festivale na pobreží Azúrového mora ako ryba vo vode. Stretnutie s mnohými známymi tvárami svetového šoubiznisu ju teda vôbec nerozhádzalo.

Naomi bola krásna, Jason škaredý

"Stretla som sa aj s členom Black Eyed Peas, aj s Bobom Sinclairom, Naomi Campbel," vyratúvava Andrea. S herečkou Goldie Hawn si dokonca slovenská plymate aj pekne poklebetila. Najviac Andreu prekvapilo stretnutie s americkým "kuriérom" Jasonom Stathamom, ten vraj na rozdiel od ostatných vôbec nesplnil jej očakávania. "Bol veľmi malý a vôbec nebol taký pekný," sklamane hovorí playmate.

Bol o ňu veľký záujem

Slovenská kráska sa dokonca na prestížnom festivale prešla po červenom koberci, kde vraj paparazzi javili o ňu veľký záujem. "Možno takých 5 minút slávu som zažila medzi hollywoodskymi celebritami," doplnila Járová. Na margo jej výletu v Cannes sa šíria informácie o tom, že sa tam ocitla vďaka jej práci luxusnej spoločníčky, to však Andrea rázne odmieta.

Andrea Járová_playmate_tvár_foto_profil

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie