Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Valihora (35) a Koleník (32). Akoby ich jedna mater mala...
Zdielať na

Valihora (35) a Koleník (32). Akoby ich jedna mater mala...

Ak by si vymenili svoje zamestnanie, málokto by to asi zistil. Podobajú sa totiž ako vajce vajcu. Reč je o Martinovi Valihorovi a Jánovi Koleníkovi. Ako však sami tvrdia, každý sa najlepšie vyzná vlastnému remeslu.

Majú rovnaké črty tváre, či spôsob prejavu. To, že ich ľudia často prirovnávajú, či dokonca porovnávajú im ale vôbec nevadí.

Nie je to len fyzická podoba, čo pánov spája. To však uznajú hlavne dámy, pretože hovorím o charizme. To, že sa na seba naozaj podobajú si všimli už aj oni. ,,My sme raz s Maťom spolupracovali na nejakom hudobnom programe, a tam sa začali všetci tak chechtať, začali si nás fotiť, tak tam som to zistil aj ja," povedal Janko.

Janko má lepšiu postavu

Martin si  podobu s hercom uvedomil už o niečo skôr. ,,Musím sa priznať, že ja už som to počul viackrát, dokonca raz za mnou prišla babka a hovorí, že ty sa podobáš na toho herca jedného. No nevedela si spomenúť na meno, a potom sme zistili, že si to ty," spomínal Martin.

,,Tak každý má niečo, čo chýba tomu druhému. Janko má lepšiu postavu," priznal Martin. ,,Mne to je sympatické, že ma s Martinom prirovnávaj. Samozrejme, že neviem ani z ďaleka ťuknúť tak, ako Martin, ale k takému bubeníkovi, k človeku, ktorý to dokázal," dodal herec.

Výmena úloh

Že si svoje role vedia predstaviť vymenené ukázal Janko S vervou sa pustil do hrania na bicích. ,,Ja sa pri tom cítim strašne drevený, že to neviem držať," konštatuje Koleník. Samozrejme, Martin mu dával rady. ,,V prvom rade to musíš cítiť, takže hraj to, čo cítiš." Svojho zverenca Martin pochválil. 

Na rad teda prichádza bubeník, ktorý sa na chvíľu stane hercom. ,,Ja som taký dôležitý, tak sa nemôžeš veľa usmievať," opisuje svoju rolu hudobníkovi. Martin už nejaké tie skúsenosti s herectvom má. Ako dieťa si dokonca zahral v niekoľkých filmoch.

,,Musím povedať, že niekde vo vnutri seba ešte stále tú nenaplnenú túžbu mám, ale už dnes by som asi do toho nevedel vkročiť," ukončil Martin.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie